Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Tubolito Магазин на марката

За марката Tubolito

Качествени МТБ вътрешни гуми на марката Tubolito

На всички МТБ рейсъри и любители на МТБ колоезденето им е естествено важно къде могат да спестят от теглото на байка си. Да спестиш от теглото на велосипеда си ползвайки подходящите МТБ вътрешни гуми е нещо доста срещащо се сред байк феновете и по–точно тези на МТБ спорта. С тези гуми караш с възможно най–минималното налягане и поводението им върху терена е просто идеално. Ето защо вътрешните гуми на марката Tubolito съ предпочитани от много познавачи на байк спорта. Tubolito Light Weight Tubes ти гарантират качество, с което ще караш байка си без проблеми.

Материалът на гумите Tubolito

Thermoplast е материалът от който са изработени иновативните вътрешни гуми на Tubolito. Със свръх леко тегло - с цели 65% спестяване в теглото в сравнение със стандартни вътрешни гуми НО и много по–устойчиви от всички стандартни вътрешни велосипедни гуми. Гаранцията за сигурност при прорязване например е двойно по-висока в сравнение със стандартните вътрешни гуми. И при това при толкова малко тегло… Това звучи почти като чудо. 2016 във Виена беше представен прототипа на тези гуми, който събра доста позитивни отзиви и заинтересува страшно бързо велосредите. Създателите на тези гуми много бързо патеноваха технологията. Те стартираха с вътрешни гуми за МТБ от 26, 27.5 и 29 цола, Вътрешни гуми за шосайни бегачи и такива с плюс размери последваха веднага след като се осттанови голямото им търсене.
Ние ги изпробвахме и сме невероятно добре изненадани, затова Хайбайк предлага Tubolito вътрешни гуми от ссептемрви 2017 в онлайн магазина си.

За фирмата Tubolito

Tubolito вътрешни гуми се създават в ЕС от идеята до производството им. Фирмата Tubolito е създаданеа от двама колеги, Ákos Kertés (машинен инженер) и Christian Lembacher (специалист по материалите). Седалището на Tubolito GmbH е във Виена, Австрия.

Ние сме търговски представител на Tubolito

За магазина на марката Tubolito

В магазина на маркатаTubolito на HIBIKE ще намерите общо 17 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Гуми, вътрешни за МТБ, Гуми, вътрешни за шосейни велосипеди, Инструменти (ръчни-/ специални инструменти).
 
AJAX Loader Icon