Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
Black Deal #5 ❤ 30-70% Намаление на педали, ръкохватки, гуми, седла, инструменти >
РАЗПРОДАЖБА на велосипеди 🚲 горещо предложение за голямо ценово намаление >

GORE Wear Магазин на марката

Gore Wear онлайн магазин - панталони, трика, якета, ръквици и долно бельо

Gore Bike Wear – Функционално байк-облекло за шосейно колоездене и МТБ-спорт

За марката GORE Wear

Марката GORE® Wear се представя съвсем нова от пролетната колекция на 2018 година!


Дори една марка от такъв висок клас в сегмента на висококачественото спортно облекло, отвърдена и вече с име на пазара, се развива и предлага подобрени, нови, иновативни решения.
Точно това поазва GORE с рефреша на марката през пролетта на 2018. Дори с хештага #ALWAYSEVOLVE фирмата показва желанието си за постоянно подобряване на продуктовите си предложения и създаване на иновативни продукти. Винаги преобмислени и подобрени, продуктите трябва да са оптимално съобразени с изискванията на спортиста, който да може да успее да подобри с тях личните си спортни постижения.
Да преобмислиш граници, да прехвърлиш тези, както тези на текстилната индустрия, така и тези на спортиста – тази идеология се вижда във всеки един от продуктите на GORE® Wear.

GORE-TEX, GORE и Designs са марки на W. L. Gore & Associates. Всичко, което преди беше познатао под GORE BIKE WEAR или също под GORE RUNNING WEAR, ще бъде предлагано от 2018 под общото название, марка GORE.
Началото на GORE можем да намерим в далечната 1958, когато Bill Gore залага основите на днешната известна марка, и то естетвено, къде – в един гараж!
Той открива в един изследователски отдел на една химична фирма потенциала на политетрафлуоретилена (PTFE). Днес GORE е водач в света в областта на PTFE утвърждавайки базираната на тази технология "Gore-Tex"-мембрана.
Ние сме официален търговец–представител на GORE WEAR

За магазина на марката GORE Wear

В магазина на маркатаGORE Wear на HIBIKE ще намерите общо 89 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Трико/ Велотрико с къс ръкав, Якета, Панталони/ Велопанталони – къси, Чорапи, Трико/ Велотрико с дълъг ръкав и още повече.
 
AJAX Loader Icon