Изгодна доставка до всяка страна
25 години!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Loose Riders Магазин на марката

Купи онлайн изгодно Loose Riders чорапи, трика, протектори, панталони, маски

Loose Riders трика, протектори, панталони, маски и други

В нашия Loose Riders специализиран магазин ще намериш голямо разнообразие на артикули на стиланта и култива марка Loose Riders. От най-новото джърси до актуално промоционално предложение, при Хайбайк ще намериш това, което търсиш за актуалния байк-сезон!

За марката Loose Riders

Loose Riders e еднанова, готина марка за стилни дрехи и велоекипировка, подходяща за следващия ти велопробег. WКой стои зад тази марка? Една вече световна общност от хора, които се сплотяват зад идеята да разменят и дават на всички велофенове информация за успешен и развлекателен велоспорт, без значение къде се намират - в Германия, Тайланд, Англия или Австралия.
Става въпрос за хора обменящи си полезна информация за всички колоездачи търсещи напр. хотели или възможност за преспиване, информация за изгоден превоз или просо къде е най–близкото байкпарти. Loose Riders световно е представена с над 30 групи.

Създадена от страста към спорта Gravity от една групичка велосипедни ентусиасти, байкъри, които основават през 2012 една обща Facebook-страница, в която всичко се е въртяло около върховете и планините при Chiang Mai в Тайланд. Всеки, който иска да се информира за колоездачно приключение в този регион може да разгледа тяхната страница и да се свърже с тях.
В много кратък период тази малка групичка се превръща в глобална общност с общи интереси, към която и други региони са били приобщени, като напр. региона на Сингапур, където и за първи път се ражда идеята за името "Loose Riders" и идеята за платформата "Loose Riders Singapur".
Но моментът от който нататък тези ентусиасти полячават публичност е организираното от един от основателите надбягване, в което участват имена като Steve Peat, Wyn и Eddie Masters, Sam Dale и Nico Vink. Интересът към Loose Riders е събуден.
Който има събран около себе си толкова колеги и последователи, на него му трябва естествено и отлечителния белег –
а именно ссъответната велоекипировка. Ето така се заражда и първата колекция на Loose Riders.
Идентифицирай се и ти като фен на "Loose Rider", с тяхното байк облекло!
Стилно, функционално и на невероятно изгодни и достъпни цени.

Ние сме оторозиран търговец и представител на Loose Riders

За магазина на марката Loose Riders

В магазина на маркатаLoose Riders на HIBIKE ще намерите общо 509 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Трико/ Велотрико с дълъг ръкав, Трико/ Велотрико с къс ръкав, Тениски, Чорапи, Суичъри (дишащи) и още повече.
 
AJAX Loader Icon