Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Urban Arrow Магазин на марката

За марката Urban Arrow

Култувата марка Urban Arrow - за всички които желаят да си купят велосипедно ремарке или товарни велосипеди

Каквото и да искате да вземете със себе си, Urban Arrow има много място за вас в техните различни, модерни електрически товарни велосипеди.
Тук децата (или други ценни вещи) не седят в ремарке зад вас, не, те седят в средата му, по-точно велосипедът е отзад, а транспортната кутия е пред вас. Urban Arrow, това са нови Завършени електрически товарни велосипеди от интелигентни основатели от Амстердам.
Товарните велосипеди са стабилни, маневрени и удобни, а с електрическата опора от Bosch сте перфектно оборудвани за всякакви задачи. Дали доставка на пица, друга доставка или път до детската градина с децата, всичко е възможно тук. Предлагат се различни модели на две или три колела.
Ще бъде ли наистина необходима втора кола за семейството?
Тук ще намерите истинска алтернатива, при това екологична!

В Urban Arrow са помислили за всичко.
Транспортирайте децата и/или покупките си и не губете време в задръствания или търсене на място за паркиране.
В допълнение към наистина големите версии, Urban Arrow предлага и по-малки версии на транспортни колела, в зависимост от вашите нужди. Например семейният модел е предназначен за деца и т.н., а специалните товарни модели са идеални за доставки. „Първият в света ван за доставка на две колела“, казва Urban Arrow за специалните товарни колела.
Вече е зает в Холандия за пица и други подобни.
Вие също можете да откриете новия свят на транспорта тук, в нашия магазин на най-добри цени.

История на марката Urban Arrow

Urban Arrow е основана през 2010 г.
Все още нова компания от Амстердам, която държи пръста си в пулса на времето. Електрически товарни велосипеди за екологичен транспорт и удобен транспорт на ценни товари, независимо дали са деца или стоки.

Ние сме дилъри на Urban Arrow

За магазина на марката Urban Arrow

В магазина на маркатаUrban Arrow на HIBIKE ще намерите общо 13 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: E-Lastenräder Zubehör, E-Lastenräder.
 
AJAX Loader Icon