Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Supernova Магазин на марката

За марката Supernova

Фарове за велосипеди от висок клас – Супернова

Супернова развива и произвежда над 20 години Фарове за велосипеди от висок клас.
Продукцията им е фокусирана към високото качество на механичната обработка, дизайна както обаче и върху това, всички разработки, всички продукти да са практично идеално приложими.
Всички работници ифирмени служители на марката Супернова, Supernova, работят с висока мотивация за да гарантират висококачествени продукти, издържан продуктов дизайн както и да поддържат лоялността на клиентите си към техните продукти дългогодишно.
Който е свикнал да използва качествените продукти на Супернова, фарове за велосипеди от висок клас, той знае да ги цени и ги избира отново.

Фирмената философия на Супернова: Опазването на околната среда, защита на природата, по–висок стандарт от всички останала в бранша

Опазването на околната среда, защита на природата:
Всички продукти на Супернова са природносъобразени, тоест опазването на околнота среда е част от фирмената философия на Супернова.
Целта на Супернова е да убеждава колкото си може повече клиенти, приятели, колеги да се качат на колелото и да го направят свое основно средство за предвижване с цел опазването на околната среда.
Що се касае за доверието към продуктите им и тяхното качество Сухернова не пести средства и енергия да подобрява разработките си даже на ниво по–високо от обикновеното в бранша.
Клиетът трябва да може максимално да се довери на проукта с марка Супернова и то при всякакви климатични условия– това е тяхната цел и философия.
Всяка година Супернова разработва и тества нови продукти, които са по–издържливи и издържат на много краштестове.
Така се произвеждат велосепдни фарове и светлини които не са само мощни, но и ефективни, спестяващи енергия, качествени и с гарантиран дълъг живот.

Фирмената история на Супернова:

Фирмената история на Супернова започва през далечната 1995 когато основателят и Marcus Wallmeyer
при консумацията на спагети го озарява идеята за патентоването на мощен велосипеден фар.
Така се ражда Supernova, коята с продуктите си прави от тъмните нощи светъл ден.
В първите мигове на създаване на идеята фарът е бил направен от една консервена кутия за домати.
През 1997 следва производство на сериен модел фарове с типичната за Супернова акумолаторна визия на шише.
През 1998 на пазара бива пуснат двойният халогенен фар, а през 1999 може да се закупи от Супернова велосипеден фар с мощност от 10.000 волта, моделът „P92-D“, който за тогавашното време е скривал шапките на абсолютно всички ковкуретни продукти.
През 2001 излезе моделът „48 Seven“, първият ЛЕД офроуд–велосипеден фар на Супернова.
През 2003 Супернова разработва за първи път литиум–йонни акумулатори, батерии, а през 2004 разработват специалният фар с динамо
. 2005 пък бива създадени пуснат в производство моделът велосипеден фар P99-D.
Поради възможността този фар да се управлява дистанционно от кормилото, снабден и с две отделно контролируеми ксенонови лампи, Супернова изкара с този модел най–мощния си продукт – Ксенонвия фар.

Фирмената история на Супернова може да се похвали с много успехи. Ето няколко от тях, които трябва де се вземат под внимание.
Когато през 2006 се произведе „Waldmeister дървеното колело“ Супернова можеше да се похвали, че са изработели дървената му рама.
2007 се пусна на пазара и се предлага и до днес т.н. Terraflux-леща.
През 2008-2013 Супернова пускаше на пазара нонстоп нови разработки в областа на велосипедното осветление и фарове с динамо и батерии.
2014 супернова представи на света новият си модел „M99 Pro“ – първият мощен велосиедн фар с функция на светлини за мъгла.
През следващата година Супернова представи първият специален заден фар за Е–Колело с вградена функция за спирачни светлини, габарити както и вградена функция за осветление на номера на колелото. С модела „M99 Mini“, което всъщност е доусъвършенстван „M99 Pro“,
Супернова показа през 2017 колко миниатюрен може да бъде велосипедния фар за един Е–Байк.

За магазина на марката Supernova

В магазина на маркатаSupernova на HIBIKE ще намерите общо 59 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Резервни части за светлини и фарове, Светлини – предни, Светлини – задни, Скоби за седалки.
 
AJAX Loader Icon