Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Kask Магазин на марката

За марката Kask

KASK Каски

Италианската фирма KASK е специализирана в производство и развитие на каски с много високо качество, с което гарантира на клиентите си сигурност при упражняване на няколко спорта: велоспорт, ски спорт, езда, спортно катерене.

Фирмената история на фирмата за каси KASK

Фирмата KASK е създадена през 2004. От тогава до сега фирмата доста профитира от един доста мотивират и добър екип от професионалисти, които са таланти не само в инженерството, но и в дизайна.

KASK гаранция за качество, комфорт, иновативност и сигурност - без компромиси

Фирамата си партнира с едни от най-добрите италиански фабрики. Ето защо италианците успяват да оберат наградите за най-качествмена и добра каска в много конкурси. Мисията на KASK, перфектна хармония между технологична прицизност, функционалност, сигурност и атрактивен дизайн при това на цялата палета от продукти. Сътрудницие и работниците на KASK неспирно търсят иновационни идеи за да предлагат качество на световно ниво, с което продуктите им да станат известни. Освен качетвото на материала KASK предлага атрактивен дизайн, даващ чувството на свобода на всеки велосипедист. KASK каските са предназначени както за колоездачи каращи колелата си всеки ден, така и за спортисти правещи това професионално, на които едната комфортна каска е просто необходимост. Ето защо KASK каските без изключение минават през контроли за качество и сигурност. KASK не прави никакви компромиси, те гарантират на клиента абсолютен комфорт и пълна сигурност. При Хайбайк ще намериш голям избор на каски Kask!

За магазина на марката Kask

В магазина на маркатаKask на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, ???????? ?? ??????? ????????, Очила- резервни части и аксесоари за очила, Е-Велосипеди /Педелег / Е -Трекинг велосипеди и още повече.
 
AJAX Loader Icon