Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Juliana Магазин на марката

Juliana онлайн магазин - high-end дамски планински велосипеди!

За марката Juliana

Една калифорнийска байк-мечта - Juliana Bicycles

Juliana Bicycles произвежда от веремто на далечните 90-те години на миналия век специални планински колела за жени, те са една от многото реализирани калифорнийски мечти. Първият модел коело на тази американска фирма е било кръстено на името на МТБ-състезателката Juli Furtado "Juliana". Тогава този модел "Juliana" се е произвеждал още като част от марката Santa Cruz. Днес Juliana вече е пораснала до голямата сетстра така да се каже на калифорнийската марка Santa Cruz. Най-добрите колела на Juliana sднес са изборът на колоездачи и състезатели то цял свят. Тези колела развинтват фантазиите на колоездачките и същевременно са безкомпромисни по отнооешине на качеството, което предлагат.

От жени колоездачки за жени колездачки - ДАМСКИ МТБ-колела

Че планинското колездене е най-добрият спорт в света, в това са сигурни от веломарката Juliana. Ето защо тази марка си създава за задача да събере жени колоездачки, които вярват в това кредо. Създателите на тази веломарка вярват, че колелото е отражение на жената колоездачка, на това което тя прави и защо го прави. Ето защо всички модели на марката Juliana са така конципирани, че напълно да отговарят на дамските изисквания към един планински байк.

За магазина на марката Juliana

В магазина на маркатаJuliana на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, Панталони/ Велопанталони – къси, Якета, Ръкохватки и още повече.
 
AJAX Loader Icon