Изгодна доставка до всяка страна
25 години!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Nav
Nav
 
Logo
Количка
Доставка до: BG

Изход
Статус на поръчка
Актуално време за доставка 6-9 работни дни (Велосипеди 10-12 работни дни)    Повече информация >

Детско трико с дълъг ръкав

За Детско трико с дълъг ръкав

Детско велосипедно трико с дълъг ръкав:
Мотокрос трико, Детски велосипедни трика в онлайн магазина на Хайбайк!

Детските велосипедни трика с дълъг ръкав, които ще намериш в онлаѝн магазина на Хайбайк се отличават със стилен дизаѝн с модна Race-визия и широка кроѝка, която пасва както на подрастващите маунтинбаѝкъри, така и на тези от тях, любители на ендурото, тъѝ като в много от случаите става въпрос за детски мотокрос джърсита, тоест Мотокрос Детски велосипедни трика.
При Хайбайк ще намериш Детско велосипедно трико с дълъг ръкав на известните марки Troy Lee Designs, O´Neal, iXS или Fox Kids / Youth.

Какво да вземеш под внимание при покупка на Детско велосипедно трико с дълъг ръкав

Детккото велосипедно трико не е предпочитано само заради култовия дизаѝн а и заради бързосъхнещата материя, от която е изработено. Този вид трика са дълги, с широка кроѝка и с кръгла или V-образна яка, която е еластична и подпомага бързото и лесно обличане и събличане. Ръкавите са с еластични и тесни краища, които не позволяват мръсотия и камънчета да влезнат под ръкава или пък този да се закачи някъде.
Вземи под внимание при покупката на Детско велосипедно трико с дълги ръкави дали има пришити подсилващи подплънки на лактите и дали позволява комбинация с протектор за врат, Neck Brace. Подобни есктри по трикото са особенно ценени от подрастващите, които предпочитат стръмните спускания.
Откриѝ изгодните онлайн предложения на велосепциалиста Хайбайк за качествени Мотокрос Детски велосипедни трика.

Детско трико с дълъг ръкав

В нашия магазин за Детско трико с дълъг ръкав ще намерите на ненадминати ниски цени с предлагана доставка до страни от целия свят около 22 различни Детско трико с дълъг ръкав на марките
  • 100%
  • Fox Racing
  • Loose Riders
  • O'Neal
  • Race Face
  • Troy Lee Designs
 
AJAX Loader Icon