Изгодна доставка до всяка страна
25 години!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Nav
Nav
 
Logo
Количка
Доставка до: BG

Изход
Статус на поръчка
Актуално време за доставка 6-9 работни дни (Велосипеди 10-12 работни дни)    Повече информация >

Е–Колела ТОВАРНИ

E–Колело за транспортни цели:
Електрическите транспортни велосипеди, товарните Е–Колела за по–екологичен и бърз транспорт на стоки и хора в градска среда

Колелото за транспорт и куриерски цели само по себе си като идея НЕ е нищо ново.
Новото и революционното е задвижването на такъв вид велосипеди с ток, тоест с батерия, което променя с бързи стъпки мобилността особено в градски условия. На пазара тепърва започват да излизат едни от първите модели Електрически транспортни велосипеди, годни както за екскурзия със семейството и децата, така и за транспорт на стоки.

Предимства на товарното Е–Колело

Тенденцията за предпочитане и покупка на Е–Колело е вече факт, от Е–Колело за туристически цели, до спортното планинско Е–колело: Модата на този вид велосипеди е в разгара си, тъй като с Електрически велосипед пестиш и сили и време.
Ето защо иновацията на пазара, а именно Каргоколелата с батерия, Електрическите транспортни велосипеди, които ти позволяват не само да пестиш време и сили, а да транспортираш и значително тегло товар, са съвременната семейна еко–алтернатива на автомобила.
С тях може безпребломно да се закарат децата до детската градина, да се транспортират покупки или дори стоки.
Карайки E–Колело за транспортни цели си спестяваш трудностите с търсене на парко место за автомобил и си по–мобилен в задръстване.
На този вид велосипеди НЕ транспортираш децата и товара на гърба или отзад в ремарке с теглич – те са едно цяло с теб и велосипеда.
Децата могат да се транспортират отпред, пред очите на колоездача, с или без дъждобранно покривало.
Пиците или пакетите на спедицията могат да се транспортират в специални стабилни кутии.

Различни модели Електрически колела за транспортни цели

Производителят Urban Arrow, със седалище естествено къде другаде освен в Амстердам, Холандия, предлага за всеки вкус и цел Е–Колело за транспортни цели. При Електрическите карго велосипеди се прави разлика между: Купи изгодно онлайн Е–Каргоколело Urban Arrow Family с Bosch батерия при HIBIKE

  • Семейни модели: Специално изработени за ежедневието с деца, със специални детски седалки или възможност за монтаж на бебшко столче
  • Както и типичните Карговелосипеди: Те са годни за спедиции, доставчици, малки или големи фирми за транспорт на стока, които искат да си спестят в града траснспорта с МПС или ТИР. Естествено този вид Електрически транспортни велосипеди имат предимство в градска среда.

Държавно Насърчаване покупката на Електрически транспортни велосипеди (валидно само за Германия)

Покупката на тежкотоварни Транспортни Е–Колела в Германия с цел ползване за фирмени цели се насърчава от Германия официално от март 2018.
Естествено това финансово насърчаване е интересно най–вече за фирми, чиято дейност е свързана с транспорта на стоки и спедиция.

Възможно е спонсориране на покупка на такъв Каргобайк от страна на държавата (Германия!!!) с около 30% като таван на този вид финансова помощ важи сумата от най–много до 2.500 €. Дискусията за държавно финансово подпомагане на покупката на подобен вид велосипеди се оживи в Германия, особено след дискусията за забрана на дизеловите автомобили.
Който желае да се информира за подобен вид финансово подпомагане финансово подпомагане за покупка на Карговелосипеди може да се информира на страницата под долния линк

Този вид финансиране обаче е ограничено и важи само за товарни Е–Колела с общ обем на транспортираната стока от най–малко 1 м3 обем както и минимално тегло 150 кг капацитет на допълнителния товар.

Тъй като държавата ограничава драстично финансирането на покупката на товарни Е–Колела и подкрепя предимно категорията на по–големите такива, по–малките Електрически колела за транспортни цели се финансират с отделно решение на няколко немски града (Мюнхен от 2017, Берлин от 2018). Провинция Баден Вюнтемберг например спонсорира покупката на този вид Е–Колела на собствени начала дори за лични цели и семейни потребности. Ето защо финансовата премия става интересна НЕ само за фирми и предприятия, а и за всеки един заинтересуван частник, който има желание да кара екологично с избора си на Е–Колело за транспортни цели.

Информация за процедурата за финансиране и получаване на премия ще намериш в долните линкове, както и форми за подаване на молба за получаване на подобна премия:

Полезна информация за теб:

  • Интернет страницата с информацията на официалните немски власти Bundesamt für Wirtschaft und Ausfuhrkontrolle (BAFA)
  • Официална информация от германска страна pdf Merkblatt.
  • Молба "Antrag zur Förderung von Lastenfahrräder und Lastenanhänger mit Elektroantrieb für den Fahrradgebunden Lastenverkehr", която може да се попълни онлайн тук

 
AJAX Loader Icon