Изгодна доставка до всяка страна
25 години!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Магазин за шосейни велосипеди

Rennrad Shop - Alles für Rennradfahrer auf einen Blick

Моля, избери категория:


Шосейни велосипеди – тесни гуми за повече спийд

Без значение коя дисциплина ти е любимата - триатлон, КРОС или шосе - при нас може да си купиш не само съответното колело като например шосеен велосипед, при нас ще намериш и богат избор на компоненти за шосейни велосипеди както и резервни части за тях като напр. капли за шосейни велосипеди, -джанти и -главини, Курбели за шосейни велосипеди и други велоаксесоари. Ние предлагаме всичко, което може да зарадва един истински Roadbiker. При нас може да си купиш и велосипед за триатлон както и подходяща машина за бягане на писта.

Rennrad Onlineshop. Rennräder, Triathlonräder und Zubehör günstig im Versand bei HIBIKE

Направи си сам - твоят индивидуален шосеен байк/ бегач

Ако си падаш по индивидуалните решения и не искаш да караш шосеен велосипед като всички останали, с "купешка визия", то тогава със сигурност ще те заинтерисува възможността с избрана при нас Вело-рамка за шосеен велосипед да си стегнеш изгодно твоя съвсем личен шосеен байк. Ако желаеш, ще ти помогнем да си реализираш мечтата. При нас ще откриеш богат онлайн избор на различни части за шосейни велосипеди, като например Вилки за шосейни велосипеди, Кормила и други. Предлагаме най-известните марки от бранша, от сегмента на шосейното колоездене, като нопример Specialized, Trek Bicycle и Storck. Хвани се за работа – избери при нас пасващите части/компоненти за твоя нов, неповторим шосеен байк: Разликата често се крие в детайлите.

Аеродинамично и свръх леко - от такова колело се нуждае всеки любител на шосейното колоездене. Но не само колелото трябва да е подходящо. Екипировката, каската, обувките - всичко това също е от значение както за професионаллния велосипедист така и за любителя. Например Педалите и шпайковете за шосейни велосипеди те отличават от колегите ти, които си падат по Offroad приключенията. За феновете на шосейното колоездене и пистата предлагаме голям избор на Каски за шосейно колоездене и каски за каране на писта. При нас ще намериш разбира се и пасващи трика, клинове и шорти. Предлагаме шосейна екипировка не само за господата, при нас и колоездачките ще намерят екипировката, която търсят. Посети ни онлайн и се убеди, че ти предлагаме като байк-специалист всичко на тема бегачи и шосейно колоездене.

 
AJAX Loader Icon