Изгодна доставка до всяка страна
25 години!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
10% SALE VOUCHER>

МТБ рами за фули 27,5”/ 650B

Хайбайк предлага на всички байкфенове:
27,5 цола комплект рама за фули, велосипед с пълно окачване – перфектно за индивидуалисти

Перфектни за неравен терен, по който скачаш по камъни и корени – това са фулитата от 27,5 цола, велосипеди с пълно окачване.
Една 27,5 цолова рама за фули (известна още с размера 650B) събира два аргумента в една капла:
Първо това е голямата им маневреност на малките 26 цолови гуми
и второ спокойното им поведение при въртени на гумите като това при 29 цолови колела.
Всичко това прави от байка ти един перфектен Trailbike за каране на див терен, офроуд!
Макар и бавно, но славно на пазара фули рамите от 27,5 цола почват да изместват тези от 26 цола, които не се продават толкова често. При тези железни алгументи става ясно защо!

Взимане на решение за покупка на 27,5 цола комплект рама за фули

Дали да си купиш комплект рама за фули от 27,5 цола за твоето ново колело–мечтатова зависи единствено от това къде ще го караш, на какъв терен.
Искаш да имаш едно много бързо и маневрено, леко състезателно Racefully и то да си го направиш сам, с рама за фули от 27,5 цола?
Или искаш велосипед с повече амортисьорни предимства?
Амортисьорите на всички фулита с размер 27,5" на всички колела от този тип по принцип са толкова добри, че задоволяват изискванията почти на всеки клиент.
Тук ще намериш от спортните 120мм за Cross Country / Race-спускания до тези от 150мм за ендуро – в тази категория ще намериш всичко.
Реши се да купиш и правилният материал: Алуминиевите рами са леки и стабилни както и тези от карбон специално напрпавени з алеки карбонови колела, които се предлагат въпреки това със съответното отлично окачване. Тук трябв ада споменем, че рами за МТБ фули се предлагат в комплект със задница и амортисьор. От части доста сложните задници са съобразени съответно с геометрията на рамата и трябва да се знае, че при индивидуални решения може да се случи така, че да не функционират оптимално.

 
AJAX Loader Icon