Изгодна доставка до всяка страна
25 години!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

МТБ рами за фули фрирайд

Купи МТБ рама за фрирайд байк

В тази продуктова категория ще намериш всичко за МТБ рамите за фрирайд байк, числящи се към МТБ колелата с пълно окачване(фули).
При МТБ рата за фрирайд байк става въпрос преди всичко за „повече“ отскок и издържливост.
Този вид байк се използва предимно в пригодени байк паркове, Spots за големи скокове и т.н. Drops.
Този вид МТБ рама се отличава с доста голям отскок на амортисьора. Стабилната лагеровка, окачване на задницата дават на МТБ рамите за фрирайд колела по–дълъг живот, тези се подават по–трудно на дефекти, естествено са и по–тежки в сравнение с колелата от Racing категорията.
Геометрията им и разстоянието мужду каплите не е съобразено да гарантира по–голяма скорост при каране на фрирайд байка, те са съобразени с това да правят МТБ фрирайд велосипеда по–маневрен.
В доста технически пасажи подобен фрирайд байк е доста добър за управление.
С добре подбрана МТБ рама за фрирайд байк може да си сигурен, че перфектно ще овладееш трикове, скокове и дропс.

Материалът на фрирайд рамите за МТБ колела

Фрирайд рамите за МТБ колела се произвеждат най–вече от алуминий, който като материал най–добре отговаря на изискванията на подобен вид байк.
При карането на МТБ падането и удърите са всекидневие и са неизбежни, поради което една алуминиева рама може и трябва да издържи не само на драскотини, но и на удъри.
Ъгълът на седене при повечето модели МТБ рами за фрирайд колела е така напаснат, че с малко повече усилия и търпение МТБ фрирайд байка може да се справи и с по–дълъг поход на стръмен терен за изкачване без да се налага да се ползва напр. лифта.
Сглоби си така твоя нов фрирайд байк както ти е по сърце. Пасващата МТБ рама ще намериш в нашия онлайн магазин за МТБ рами за фрирайд байк.

 
AJAX Loader Icon