Изгодна доставка до всяка страна
25 години!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

МТБ рами за хардтейл Dual / Dirt / BMX

При Хайбайк: Купи рама за Dual, Dirt-Байк

В тази продуктова категория Хайбайк ти предлага велосипедни рами и комплект рами за байкове, велосипеди като Dual- и Dirtbikes. Тук може да намериш и велосипедна рама за твоя нов МТБ велосипед.
С индивидуална рама може да си сглобиш колелото–мечта.
Велосипедните рами от тази категория могат да бъдат монтирани и ползвани за различни цели. С рама от тази категория може да си подготвиш Байк за Dirt, Dual, или за Fourcross (4X), Pumptrack, уличен или байк парк до Trial. Материалът от който са направени рамите е обикновено или стомана.
Стоманените рами се отличават с много изчистена визия, с тънки тръби.
Алуминиевите рами се предлагат в повечето случаи с по–дебели тръби и подсилващ материал на местата (Gussets) където натоварването е най–голямо.
Велосиепдната рама за Dirt-Байк е доста по–лека от стоманената рама.
Компактни и къси Dirt-рами са по–подходящи за каране на скейтърски парк или на асфалт както и на Pumptracks.
Този вид рама са доста маневрени поради късото разстояние между колелата и са идиални за изпробване на трикове и специални Moves.
Скачането с такава рама във въздуха (Airtime) обаче е доста неспокойно, което за начанинаещи не е за предпочитане, тъй като това не им дава необходимата сигурност.
Dirtbikes с по–дълга рама (по–дълго разстояние между предното и задното колело) предлагат по–голяма стабилност при големи Doubles, Dirt-Kickern или Tables.
Разгледай предложенията на Хайбайк – възможно е да откриеш при нас новата рама за твоя Dirt–Байк.

 
AJAX Loader Icon