Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Електроника

Electronics in cycling online at HIBIKEЕлектроника за велосипеди: Велокомпютри, Пулсомери, Екшън камери, Навигации: Висококачествена Вело-електроника за твоя велосипед

В менюто ни "Електроника" ще намериш артикули, които безспорно ще увеличат удоволствието ти при ездата на любимия ти байк, като например:

  • Велокомпютри
  • Пулсомери
  • Навигации
  • Екшън камери
  • Велосипедни светлини
  • Дигитален картови материал
Разбира се, че може да се наслаждаваш на колоезденето и природата и без допълнително да закрепваш техника/електроника на колелото си. Истината обаче е, че ако веднъж си опитал от удоволствието на подобни екстри, няма да ти се иска да се лишиш от тях при следващото си вело-приключение. Предимствата на допълнителни устройства като скоростомер, километраж, пулсомер, велокомпютър и др. са няколко, но най-важните може би са, че ти дават въэможност да изполваш с лекота наведнъж няколко различни функции и информации и то на път.
Километраж за колоездачи, изгодно, с онлайн покупка при Хайбайк. Като вариант на "оскъдно оборудване на колелото ти с електроника" може да си представиш поне един скоростомер/километраж, едно тахо, уред, който да ти показва поне скоростта, с която караш и навъртяните километри. Ако търсиш нещо повече, то тогава се ориентирай в посока Велокомпютър. Велокомпютрите са многофункционални устройства, които могат да показват същевременно няколко различни параметра. Един вело компютър показва и записва например безпроблемно цялата информация за пробега и отсечката, информацията за скоростта, времетраенето, актуалната надморска височина и др. В случай, че използваш навигационната функция на Велосипедната навигация – бързо ще си помогнеш при нужда за ориентация. GPS навигационни уреди, като Garmin Edge например, предлагат активен Routing към зададената цел, дистинация, или те навигират по предварително избрана от тебе отсечка по труден терен. Между другото предлагаме ти и голям избор на Картови материал за твоята навигация. От най-изгодния велосипеден скоростомер до най-модерната GPS вело-навигация: При нас ще намериш Висококачествена Вело-електроника, тук, в специализирания ни Онлайн Вело Магазин за Велосипедни електронни устройства.

Пулсомер при колоездене?

Изполването на пулсомер не е само добра идея по време на бягане. С един пасващ пулсомер може да си следиш нивото на фитнеса и по време на колоездене. Днешните модели пулсомери предлагат най-различни функции. Модерни модели пулсомери например могат да определят пулса ти по всяко време, както и да определят най-добрата/максималната за теб сърдечна честота в удари за минута в така нарачения aeroben диапазон. От спортна гледна точка тези уреди определено помагат да тренираш ефективно и да си следиш нивото на фитнеса, както и да постигнеш определени тренировъчни цели.

HD Екшън камери за първокласни екшън видео и филми

GPS Navigatiosgerät zum Radfahren günstig online kaufen.

Изполването на Екшън камери днес е просто култ, не само байк-мода и удоволствие. Не е за вярване на какво са способни днес тези малки високотехнологични устройства. Екшън камерите днес лесно и бързо ти дават възможността сам да си правиш клипчета, да си режеш филмовия материал, да му слагаш музикален фон, и разбира се вдъхновен от крайния резултат да го публикуваш в Youtube (и Social Media) Ето така например може да си спечелиш и повече съмишленици, приятели байкъри. Да видиш днешно време по каските на колоездачи HD Екшън камери не е нищо ново. Предпочитат ги както любителите на мотоспорта така и тези на планинското колоездене, на даунхил спусканията. Дали ще използваш твоята екшън камера при спускания в байк парка и ли на ски пистата, една HD камера във формат например като Go Pro не оставя неизпълнени желания и прави от видео заснимането истинско хоби.

Най-добрите и надежни Светлини за велосипед, за шосе или за нощни преходи

Светлините и стоповете на един велосипед могат да се причислят към едни от най-необходимите "вело аксесоари". Без пасващи и функциониращи Светлини за велосипед определено на всеки ще му е трудно да твърди, че колелото му е "оборудвано" с необходимото. В зависимост от това за каква цел изполваш велосипеда си е възможно закупуването на байк светлини да не попадне в категорията „може и без него“, а „трябва да го имам“. Иползвайки велосипеда като пътно транспортно средство в уличното движение е наложително да го оборудваш с всички необходими светлини. Един друг вариант за осветление на байка предлагат LED лампите, захранвани с батерии, използвани например при нощни планински проходи. Истински фарове може да търсиш при предните фарове за велосипед или при фаровете за монтаж на каски. Най-добрите модели такива фарове се предлагат на респективно високи цени, но за сметка на това има какво да ти предложат - качество! Снабден с една 4-LED или 7-LED лампа твоят байк определено ще ти достави изключително удоволствие особено при нощни преходи и спускания. При нас ще намериш и "дребните" мигалки, като например Knog Frog, които се закрепват бързо за колчето на седалката. Повече детайли и подробности за Велосипедното осветление ще намериш в нашата категория "Електроника" или в нашия онлайн HIBIKE-блог.

 
AJAX Loader Icon