Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

% Намалена стока

Разпродажба на колела, компоненти & байкоблекло и екипировка - с намаление, изгодно!

"Разпродажба" на велоекипировка на изгодни цени.
Възползвай се от офертите на ХАЙБАЙК за намалена Вело стока!


В категорията "Разпродажба" ще намериш при ХАЙБАЙК специални предложения за намалена велоекипировка както и за намалени велосипеди, стоки с промоционални цени, намалени продукти от стари колекции както и намалени байк-артикули в менюто ни "Стока с малко дефекти".
Понякога става въпрос за специални продажби, в рамките на които ти представяме ексклузивни, изгодни предложения, или пък може да става въпрос за промяна в дадени колекции, поради която се налага да намаляме цените на определени продукти. Ето защо понаглеждай по-честичко в нашата категория "Разпродажби" и не изпускай изгодните предложения!

Ще намеря ли под категорията "Стока с малко дефекти" велосипедни части и компоненти?

Ако по някой артикул, без значение дали е облекло или вело-част/компонент, има недостатъци, грешки, малки драскотини и т.н., то тогава сме длъжни да го обявим за продажба под категорията ни Стока с малко дефекти. В такива случаи става въпрос за продуктите, които ние наричаме "стока втора ръка".
Един продукт може да бъде обозначен от нас като "дефектна стока" дори и само да има малко петно примерно на джърсито, да са видими малки драскотини на седалното колче и т.н.
При този вид стока се възползваш особенно от ниските цени, стига разбира се да не те притесняват малките дефекти.
Знай, че тук се касае за ОРИГИНАЛНА стока, само че с малки грешки, а в много случаи дори това е безупречна стока, но не и в оригиналната опаковка.
В тази категория влизат и всички стоки, които са били изложени или тествани в нашия магазин.

С покупката на стока от разпродажба или от стари колекции може наистина да спестиш значително

Под категорията Разпродажба ще намериш артикули от миналия сезон или такива, които вече са спрени от производство.
Тук ще намериш не само намалено байк-облекло поради смяна в колекциите. Тук може да попаднеш и на комплектован велосипед с намалена цена.
Огромни ценови намаления, независимо дали става въпрос за каски, вело-ръкавици, раници, вело-вилки, части, компоненти...
Тук ще намериш невероятно много изгодни цени!
Разгледай и се убеди сам, че си заслужава да пазариш при разпродажбите на ХАЙБАЙК.

 
AJAX Loader Icon