Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Инструменти

Bike tools and care products online at HIBIKE


Избери категория от менюто Инструменти & Смазки и препарати:

Почистващи препарати и смазки за велосипеди - направи правилния избор при ХАЙБАЙК

Безспорно всички велосипеди които интензивно се карат се нуждаят от пасващи Велосипедни смазки и поддръжка - и то редовно.
На пазара, както разбира се и при ХАЙБАЙК, се предлагат различни препарати и смазки за велосипеди, някои от които те съветваме да ползваш наистина в период след няколко карания за да гарантираш по-дълъг живот на компонентите и байка си.
Купи изгодно вело инструменти, смазки и препарати, изгодно при HIBIKE
Дали ще ти потрябват

  • смазки,
  • спрей за почистване и смазване на веригата,
  • масло за веригата
  • или
  • обезмаслители
- няма значение, но със сигурност е практично да се заредиш с някои от тези продукти предлагани често в комплекти.

При ХАЙБАЙК ще намериш много такива специализирани препарати за подръжка на велосипеда на реномираната марка Muc-Off.
В зависимост от предлагания комплект тези съдържат например
  • Bike-Cleaner,
  • спрей,
  • гъбичка и четка,
задължителни за качественото почиствена на велосипеда.
Ако ли пък имаш скъп велосипед, то тогава знаеш сам, че за да поддържаш себестойността му и функционалността му поддръжката му няма как да не ти е важна!
Което означава че, периодично трябва да използваш качествено масло за веригата, но и да почистваш байка си с мек почистващ препарат както и да следиш частите за износване.
Поддържаш ли внимателно и периодично любимото си возило, то няма да ти се налага да го караш често на ремонт, предизвикан например заради малка пропусната дреболия.

Подробни Съвети за велосипедна поддръжка ще намериш в блога ни, където нашия колега Райнер нагледно дава примери за правилната поддръжка на велосипеда. Да се грижиш за MTB-велосипед е друго, по-особенно предизвикателство (преди всичко заради различните шокове и амортисьорни елементи) тъй като при този вид байк се изискват и по специфични знания относно компонентите и частите му.

Инструменти за велосипеди

Към едни от най-практичните малки "помощници" когато сте на път с колелото си определено спадат Мултифункционалните инструменти (Мултитул инструментите), това са малки, компактни вело инструменти годни за полеви ремонт, които безпроблемно пасват в раницата или в чантичката ти за инструменти. Мултитула се сгъва лесно и бързо и съдържа обикновено едни от най-необходимите приспособления за ремонт като напр. щанги за гуми, различни шеостограмни ключове, отверки, инструменти за спици, инструменти за монтаж или демонтаж на верига, гаечни ключове и др. Хайбайк ти предлага едни от най-търсените и използвани мини сгъваеми велоинструменти, а именно тези на марката Park Tool или Topeak.
Тези разполагат с към 16 – 20 функции, но с качество неостъпващо на нормалния габарит велосипедни инструменти. Въпреки малкия си формат Велосипедните Мулти Инструменти са гаранция за БЪРЗ и качествен байк РЕМОНТ.

Велосипедни инструменти за механик-професионалисти и за любители

Werkzeuge für Fahrrad Reparatur günstig im Versand bei HIBIKE Почти всичко което ти е необходимо за ремонта на твоя байк ще намериш в нашия онлайн магазин! Без значение дали си любител или професионален велосипеден механик. Към малкия гореспоменат мултитул в раницата ти, са ти нужни определено и по-сериозни Велосипедни инструменти като например, динамометричен ключ или инструмент за верига. Ако обичаш подредбата, определено ще се заинтерусуваш от куфарчетата с комплект велосипедни инструменти или от комплектите с вело инструменти които предлагаме, като клещи и резци на жила например. И при този стоков сегемент марките Park Tool и Pedros са водещи. А между другото, на изпът е добре да се заредиш с щанги за гуми, лепенки и други дребни, но необходими "помощници", които ще са ти от полза при малък ремонт на пътя!

Велосипедни монтажни стендове/ Стендове

Велосипедни монтажни стендове или стендове за ремонт, както и закачалки си струва да имаш, тъй като тези ти олесняват самостоятелното почистване и поддръжка на велосипеда без да си изкривяваш гръбнака а и без да търсиш сервиз за дребни ремонти. С един добър набор от велосипедни инструменти, подбрани и добре поддържани може да си осигуриш в домашни условия собствения, личен хоби-сервиз.

 
AJAX Loader Icon