Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Вело аксесоари

Bike accessories online at HIBIKE


Избери категория от менюто "Велосипедни аксесоари":

"Аксесоари за велосипед": Голям избор на Велосипедни аксесоари - от Енергийното блокче до велосипедната помпа

Под "Аксесоари за велосипед" или Велосипедни аксесоари се разбира голяма група от артикули, които разнообразяват, но и улесняват ежедневието ни като колоездачи. Тук става въпрос за резервни части или части, които допълват функциите на велосипеда, гарантират защитата му, или пък улесняват самия колоездач по време на велопоходи. В тази категория ще намериш Велосипедни аксесоари като напр.:

 • стойки за велосипеди,
 • багажници,
 • катинари и заключващи устройства,
 • бидони за вода,
 • раници,
 • вело столчета,
 • велосипедни дисаги,
 • звънци,
 • идеи за подаръци,
 • ДВД–та и много други.

Велосипедни аксесоари необходими при всеки велопоход

Раницата е важен вело–аксесоар Почти всеки един планински колоездач знае и оценява предимствата на съвремените Вело–раници. Ако се нуждаеш от транспортирането на повече багаж то тогава не се колебай да прибегнеш до избора на подходящи Вело–дисаги. За по-обемисти багажи може да се окаже по-практично използването на специално велоремарке или багажник. Един друг вело–аксесоар е особено за препоръчване при дъждовно и мокро време, а именно "Защита от пръски".
Разбира се, за по-дълги и спортни велопоходи е за препоръчване и набавянето на Спортна бутилка за течности, Бидон за вода и необходимата към нея стойка. Бидон за вода, шише с вода те съветваме да използваш и при съвсем нормални велопоходи, просто защото пиенето на течности по време на спорт е здравословно! В нашия онлайн веломагазин ще намериш вело–бидони за вода от различни материали, с различна вместимост и дизайн, както и различни стойки за бидони. За да поддържаш хигиената на твоята бутилка за вода използвай специалните таблетки, които почистват вътрешността и премахват миризмата. За да поддържаш форма и да се справиш със спортното предизвикателство, особенно при трудни и дълги етапи, те съветваме да се снабдиш със специална Спортна храна, Енергийни блокчета, Таблетки, Гелове и др. В нашия онлайн Веломагазин ще намериш добър избор на едни от най–необходимите вело аксесоари, а именно:

Вело аксесоари осигуряващи безопасността на велосипеда

Катинара – един от най–важните Вело–аксесоари

Любимото ти колело ти е важно и то особенно когато се движеш с него в града? За да не ти бъде откраднато трябва да се замислиш за покупката на надеждно и качествено Заключващо устройство за велосипеди! Днес кражбата на ценни велосипеди е за съжаление всекидневие в големите градове, затова се замисли как надеждно ще си опазиш байка от крадци примерно при следващата ти почивка от твоя велопоход. Информирай се и си набави качествено заключващо устройство за твоя велосипед (вело катинар с ключ или шифър, катинар тип спирала, тип катинар-прешлен и др.) Имай доверие на водещите марки като Abus или Trelock, и техните Най-добри продукти които ще намериш в нашия онлайн байкмагазин.
И разбира се да не забравяме, един от класическите вело аксесоари - Вело помпите

 • Мини помпи за велосипеди, леки и малки, телескопични
 • Крачна помпа за използване във велосервиз, или
 • Универсална крачна помпа с манометър, подходяща за планински и шосейни велосипеди
 • Вело помпи с манометър, които произвеждат различно налягане,
 • Патрони за помпене на гуми,
 • Резервен маркуч за помпа на велосипед.

Детски Вело аксесоари

За всички родители, почитатели на колоезденето препоръчваме висококачествени Детски столчета за велосипеди или детски вело ремаркета. За съвместни велопоходи, при които за да може да участва цялото семейството са необходими именно такива транспартни средства като детско велосипедно столче или детско вело ремарке. Децата се радвата на такива велопоходи невероятно много, тъй като са заедно с родителите си, движат се на чист въздух и имат възможността да видят страшно много интересни неща. Дали ще са седнали удобно във велосипедното ремарке или се возят директно зад гърба на тати на неговия велосипед в Дестко вело столче от марката Römer това е без значение. С подобни Вело аксесоари удоволствието от карането на велосипед при малките е гарантирано. Имайки напредвид, че родителите, които возят децата си във вело–ремарке или във вело–столче трябва да са доста тренирани и в добра форма, ни води към предложението на един друг тип вело–аксесоари, а именно използването на Вело тренажор за поддържане на личния финтес! В нашия магазин за Вело аксеоари ще намериш и резервни части за детски колела, като напр. Звънци, Степенки или помощни колела. А за спортните малчугани предлагаме специално избраните Скутери, Тротинетки и ролери на марката Micro Mobility.

Приятно разглеждане и пазарене в нашия онлайн магазин за Вело аксесоари и вело части.

Съвет: Търсиш нещо подходящо за рожденник? Търсиш пасващ ПОДАРЪК за любител на вело спорта? Тогава се поразгледай в категорията Подаръци! Тук те очакват много страхоттни малки и големи изненади.

 
AJAX Loader Icon