Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Принадлежности за безкамерни & тубуларни гуми

Принадлежности за безкамерни и тубуларни гуми

Към принадлежностите за безкамерни и тубуларни гуми се числи най–вече уплатнителната течност, известна още под името уплътнителна емулсия (или латексово мляко), която безспорно много бързо и надежно уплътнява малки разрези или дупчици.
При производството на тази течност производетелите внимават и се стараят да използват продукти, които не замърсяват околоната среда.
При нас в онлайн веломагазина ни ще намериш аксесоари и принадлежности за безкамерни велосипедни гуми на известни, реномирани марки като напр.Tufo, NoTubes, Continental, e.thirteen и др.
От вентила за безкамерна гума, бандажна лента за безкамерна гума та чак до пълен Комплект за базкамерни гуми, системен комплект, който може да закупиш от 40 евро нагоре (в такъв комплект влиза шише с уплътнителна течност, залепващи кръпки и бандажни ленти) – при Хайбайк ще намериш всичко за байка си!
Без значение дали ще търсиш принадлежности за безкамерни велосипедни гуми или такива за МТБ гуми, за шосейни гуми – Хайбайк ти предлага богат сортимент на различни производители.

Знаеш ли какво е MaXalami?

На тази тема ще намериш в Блога на Хайбайк информация Специалистите от нашия магазин изпробваха супер продукта MaXalamiи го представят HIBIKE БЛОГА, като универсално решение и чудо против Snakebites и разрези по гумите, при които уплътнителната течност не може да свърши надежна работа.

 
AJAX Loader Icon