Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Вело шишета

Какво вело шише да избереш за твоя велосипед?

При интензивно спортуване човек бързо започва да се поти и да изразходва доста голямо количество течности. Ето защо при всяка една вело обиколка е добре да се запасиш с вело шише за вода. По принцип то пасва във всяка вело–раница, в джоба на трикото или в специалната стойка за вело–шишета, монтирана към байка. В асортимента на HIBIKE ще намериш най–различни велосипедни шишета/бидони за вода:
Такива от лек алуминий, от неръждаема стомана или от пластмаса.
Предлагат се малки и големи бидони за вода, както и такива в XL–размер, за утоляване на голяма жажда... С подходящо велосипедно термос–шише напитките ти ще се запазят по–дълго време студени или горещи. При нас ще намериш и вело шишета с вграден филтър.
За избора на материал:
Вело шишето от неръждаема стомана е стабилно и се отличава с доста дълъг живот. Естествено това шише за вода е по–тежко от моделите изработени от пластмаса. Моделите от пластмаса са най–леките предлагани на пазара вело шишета за вода, но пък тези не се ползват с кой знае колко добро реноме, преди всичко заради вредните за здравето примеси, които се смесват фабрично в пластмасата от която се изработват шишетата. При покупката на пластмасово шише за вода вземи под внимание указанията дали е изработено с BPA или не.
Също така да не забравяме, че пластмасата не е кой знае колко устойчива и неутрална към други миризми. Така, че трябва да се вземе под внимание какви напитки ще се пият от пластмасовото шише. Най–голямото предимство на шишето от пластмаса определено е, че то не се чупи и при удър не се поврежда. Пък дори и да се загуби, може да се закупи друго шише на изгодна цена и загубата не е значителна. Добре познати са и вело–шишетата от алуминий. Тези се славят с това, че са безвредни за здравето, но пък за сметка на това са малко по–тежки от пластмасовите. Удърът при алуминиевото шише оставя винаги следи. Започне ли да се лющи лакът на едно такова шише за вода е необходимо да това да се смени с ново. Най–новата мода спортни шишета за вода са тези от стъкло, предлагани от фирмата Camelbak. Решението какво вело шише да си купиш си е лично твое, при което трябва да се съобразиш с твоите предпочитания. Материал, вместимост, запушалка, вид на мундщука, цвят, лого – всичко това прави твоето шише по–различно и индивидуално... При HIBIKE ще намериш голям избор на различни видове велосипедни шишета за вода на изгодни цени.
 
AJAX Loader Icon