Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Стойки за вело-шишета

Стойка за вело шише

Стойката за вело шише с монтаж към велосипеда е безспорно един от практичните вело–аксесоари, чиято цена може да варира значително в зависимост от материала и монтажа на стойката.
Търсиш си стилна, по цвят пасваща към твоя байк стойка за велосипедно шише, невороятно лека, такава която да предава на рамата ти по–готин вид? Или си търсиш Стойка за вело шише, която да отговаря съвсем семпло на критерия "вело стойка за шише"?
Ако си търсиш цветна такава, то несъмнено ще ориентираш избора си към алуминиевите модели. Такъв вид стойка за велосипедно шише (стандартен модел) може да се закупи за по–малко от 10 евро.

Bontrager е фирмата която предлага голямо разнообразие на цветни стойки за вело шишета.
По принцип монтажа на стойката за шише към рамата на велосипеда е сравнително лесен. Разбира се съществува и възможността стойката за вело шише да се монтира към кормилната тръба или към колчето на седалката и то с пасваща скоба, каквато предлага моделът "Cage Mountt на фирамата Topeak.
Фирмата Lezyne предлага напр. комбинирани модели стойки за велошишета, към които има вградена и стойка за малка ръчна помпа.
Също така има и двойни стойки за вело шишета, на които могат да се транспортират същевременно две бутилки.
Който пък кара колело със сравнително малка рамка, на чийто триъгълник няма място за подобна поставка за шише, то алтернативата която може да избере е стойка за шише, която се монтира странично.
Всички колоездачи, на които свръх лекото тегло на байка им е от особено значение биха се спрели на модели стойки за шише, изработени от лек карбон.
Така напр. един от моделите на марката Elite "тежи" само 15 гр.!!!
В сортимента на марките Specialized, Storck и др. се намират карбонни стойки за велосипедни бутилки тежящи обаче малко повече – към 20 гр. Подобни леки модели стойки за вело шишета/бидони са в категорията на по–скъпите и луксозни модели, струващи средно около 40 евро или повече.
 
AJAX Loader Icon