Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Детско трико с дълъг ръкав

Детско велосипедно трико с дълъг ръкав:
Мотокрос трико, Детски велосипедни трика в онлайн магазина на Хайбайк!

Детските велосипедни трика с дълъг ръкав, които ще намериш в онлаѝн магазина на Хайбайк се отличават със стилен дизаѝн с модна Race-визия и широка кроѝка, която пасва както на подрастващите маунтинбаѝкъри, така и на тези от тях, любители на ендурото, тъѝ като в много от случаите става въпрос за детски мотокрос джърсита, тоест Мотокрос Детски велосипедни трика.
При Хайбайк ще намериш Детско велосипедно трико с дълъг ръкав на известните марки Troy Lee Designs, O´Neal, iXS или Fox Kids / Youth.

Какво да вземеш под внимание при покупка на Детско велосипедно трико с дълъг ръкав

Детккото велосипедно трико не е предпочитано само заради култовия дизаѝн а и заради бързосъхнещата материя, от която е изработено. Този вид трика са дълги, с широка кроѝка и с кръгла или V-образна яка, която е еластична и подпомага бързото и лесно обличане и събличане. Ръкавите са с еластични и тесни краища, които не позволяват мръсотия и камънчета да влезнат под ръкава или пък този да се закачи някъде.
Вземи под внимание при покупката на Детско велосипедно трико с дълги ръкави дали има пришити подсилващи подплънки на лактите и дали позволява комбинация с протектор за врат, Neck Brace. Подобни есктри по трикото са особенно ценени от подрастващите, които предпочитат стръмните спускания.
Откриѝ изгодните онлайн предложения на велосепциалиста Хайбайк за качествени Мотокрос Детски велосипедни трика.

 
AJAX Loader Icon