Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Капачки за вентили & удължители

Вентилни капачки и удължители за клапани на тръби за велосипед

Има две нужди от разширения на клапаните:

(1) Използвате удължител на клапана, защото той просто ви спестява нерви и улеснява надуването. Това просто се завинтва на вентила и улеснява изпомпването.

(2) Следният случай е различен:
Казано е, че главата на вентила все още трябва да стърчи достатъчно от ръба, за да може да достигне правилно вентила, основно правило 1,5 см. Това изправя велосипедиста пред предизвикателство в случай на джанти с висок профил или въздушни колела: Поради височината на джантата, те изискват изключително дълги клапани на тръбата (джантите с висок профил могат лесно имат височина на джантата 60 или 90 mm). Специалните маркучи с изключително дълъг вентил са не само по-скъпи за закупуване, но и често не се предлагат в желаната версия. С удължител на вентила за високопрофилни джанти можете оптимално да се свържете към вентила на маркуча и просто да използвате конвенционални маркучи за вашите високопрофилни джанти.
Можете също така да намерите тук в нашата селекция:

    Купете удължител на вентила, напр. алуминиев удължител на клапана Zipp за бутилов маркуч с SV клапан
  • Различни вентилни вложки и адаптери. Например Адаптер за клапан от Sclaverand към автомобилен вентил.
  • Също цветни капачки на клапаните. Можете да дадете на велосипеда за балансиране нещо определено.
  • И заслужава да се спомене идеята на Schwalbe, която използва капачката на клапана, за да донесе интегриран магнит директно към мотора. Това замества магнита на велосипедния компютър, който обикновено трябва да прикрепите към спицата.
 
AJAX Loader Icon