Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Катинари/ Заключващи устройства

Bike locks: security for bike, MTB and road bike


Избери една категория от менюто Велосипедни катинари:

Вело катинари/ Надежни велосипедни катинари, Заключващи устройства за велосипед

Търсиш си надежден вело катинар за да можеш спокойно да заключиш колелото си при поредното излизане? Тук при нас ще намериш един голям избор на различни Заключващи устройства за велосипед и Вело катинари, като например такива на известната марка Abus.

Дали ще е катинар–скоба с U–заключване, вело катинар–спирала, катинар–прешлен, такъв с шифър или без, важното е да не оставяш колелото си без надзор дълго време.
Тъй като се предлагат различни видове вело кантинари, би трябвало човек да се замисли преди покупката на катинара от какъв всъщност има нужда и с какви функции да е този.
Решаващи фактори са типа на катинара, теглото му, цената и функционалността му. Ако си паркираш колелото често в доста застрашени зони като оживени гари, парко места пред магазини, центъра на града, то тогава ще трябва да избереш катинар с доста висока сигурност. Друго е ако си оставяш колелото само за малко без надзор. Но така или иначе трябва да си наясно каква стойност има за теб колелото ти, колко е ценен и желан моделът велосипед, който караш и каква е потенциалната възможност да бъде откраднат. Всички тези критерии са важни при вземане на решение за покупката на велосипеден катинар, Заключващо устройство за велосипед.

Катинар за велосипед с изгодна онлайн покупка

Степен на сигурност на вело катинара или заключващото устройство

Някои производители класифицират вело катинарите в различни категории на сигурност. Което би било от полза при избора на пасващ вело катинар. Ниска степен на сигурност имат всички модели вело катинари, които са леки и практични, което улеснява тяхното траспортиране – като например един обикновен катинар–спирала /. Катинар–прешлен или сгъваеми катинари са известни със средната си степен на сигурност. Един такъв масивен сгъваем катинар–прешлен може да бъде транспортиран лесно в раницата. Всяко едно Заключвящо устройство за велосипед с висока защита против кражба, се отличава по това, че е масивно, което означава че е и по–тежко. Катинарите–скоби с U–заключване и Катинарите–верига са в такива случай правилното решение. Стабилната стоманена скоба и стоманените връзки на веригата например изискват много повече време и специални инструменти за да бъдат отворени. Особенно на оживени места това представлява препядствие за велосипедните крадци.

Нито един вид заключване за велосипед не е в състояние да осигури сто процентова защита от вело крадци, но с избора на правилния вид вело катинар поне може да се намали риска от успешна евентуална кражба на велосипеда.
При нас ще откриеш най–различни видове вело катинари както и пасващи резервни части за тях Резервни части.

 
AJAX Loader Icon