Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Бидони/ Шишета

Bicycle and drinking bottles for every purpose


Избери една от категриите в нашия интернет магазин за вело:

Велосипедно шише за вода (бидон)

Велосипедно шише за вода (бидон) – този вело–аксесоар се числи безспорно към едни от най–необходимите, особенно за тези, които интензивно се занимават със спорта колоездене и изразходват доста енергия и течности. Всеки един колоездач, занимаващ се интензивно с този вид спорт знае, че е опасно да се допусне дехидратиране на организма, поради което умереното приемане на течности по време на колоездачни тренировки или вело походи трябва да се вземе на сериозно.
Благодарение на подходящи стойки за бутилки /за бидони/ монтирани към седалното колче или рамата може да си позиционираш шишето с водата така, че да ти е винаги под ръка (дори и по време на каране, без да се налага да спираш).
Велосипедните шишета за вода/Бидони се предлагат с различен обем на вместимост (напр. такива от 500мл, 600мл, 750мл) както и с изработка от различни материали. На пазара излизат постоянно нови, иновативни продукти. Ето повече по темата:

Велосипедна бутилка/шише за вода от алуминий или пластмаса? Различните материали

Велосипедна бутилка за вода от пластмаса е все още най–разпространеният вид вело шише за вода, което в повечето случай е прозрачно. Например моделът “Big Mouth“ на Specialized е много предпочитан и се числи към класическите модели вело шишета за вода. В много от случаите тези бидони за вода се предлагат с надпис на съответната стилна байк–марка или пък се предлагат с надписи на специален спортен отбор. Най–голямото предимство на вело шишетата за вода от пластмаса е, че: те са свръх леки и не се чупят. За жалост обаче с времето пластмасата може да поеме миризмите от различни напитки. При покупката на такова шише за вода вземи обезателно под внимание факта, дали пластмасата е безвредна за здравето, тоест дали съдържа BPA или не. Пластмасата на шишето за вода трябва да НЕ съдържа вредни вещества, да е с високо качество. Шишето трябва да се затваря така, че да не тече и капи от него. Едни от най–качествените модели могат да се мият и в миални машини без да се поврядат.
купи онлайн, изгодно велосипедно шиише за вода. Hauptsache Fahrrad - Шише за вода Разбира се, че се предлагат и вилосипедни шишета с термо–функция, в които може да се наливат както студени така и топли напитки. Такива напр. са моделите шишета за вода изработени от неръждаема стомана или алуминий.
Шишета за вода от неръждаема стомана са напълно безвредни за здравето и не съдържат никакви токсични примеси. Мое и да се надваскват, но общо взето такива термо–шишета за вода са вечни. Недостатъка на моделите изработени от неръждаема стомана е само в това, че тези са по–тежки. Шишетата за вода изработени от алуминий са по–безвредни за здравето от колкото тези от пластмаса, недостатъка им обаче е че при удър на такива шишета за вода бързо им пада лака, което означава, че шишето трябва да се смени с ново.
Фирмата Camelbak предлага дори Стъклени велосипедни шишета за вода предназначени за спортни цели, които са изработени със специално защитно силиконово покритие. Също така се предлагат и шишета за вода с вграден филтър. Изборът наистина е голям, имайки напредвид различните материали, форми и цветове шишета за вода.
Но все пак всеки избира според личните убеждения и предпочитания.

Стойка за вело шише и резервни части

Ако си задаваш въпроса, как да монтираш шишето за вода най–разумно към велосипеда, то потърси в нашия асортимент пасваща Стойка за вело шише за вода годна за монтаж към рамката или директно зад седлото!
Дали новото ти шише за вода ще пасне на наличната ти стойка за шише, за това не е небходимо да се главоболиш. Всички шишета с нормална форма пасват на стандартните стойки за шишета. Ако ти е важно теглото на стойката за вело–шишето то може да си купиш Карбонова стойка за вело шише (напр. на марките “AX Lightness“ или “Tune“). Или ти трябва такава, която да бъде монтирана странично на байка ти? Тези са стойки са практични за рамки с малко място в основния триъгълник! За всички спортни бегачи фирмата Elite напр. предлага един специален комплект от вело шише и стойка към него, разбира се изработени в аеродинамична форма. В категорията ни Принадлежности за вело шишета ще намериш резервни капачки, тапи, запушалки, мундщук, резервни филтри и много др. дребни части за велосипедни шишета. Всичко за твоето велосипедно шише/ бидон, на изгодни цени – тук, при нас онлайн.

 
AJAX Loader Icon