Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Стендове за монтаж и центровка/ стойки

Монтажен велосипеден стенд за ремонт и центровка/ Изложбена вело стойка

Без значение дали ще се наложи да направиш ремонт на дребни части по велосипеда си или ще се наложи да поправиш спирачките, дерайльора си и т.н. – ако сам си си майстор безспорно ще ти доставя удоволствие да си "почовъркаш" по байка си и то на собствен Монтажен велосипеден стенд, годен за домашна употреба. Купи онлайн при Хайбайк монтажен велосипеден стенд за домашна употреба на марката Topeak
Преди покупката на велосипеден стенд е необходимо разбира се да уточниш за какъв вид вело–ремонт ще става въпрос.

Различните видове стендове за велосипед: Стенд с варио, стенд без варио, захваще за към стената и др.

За дребни монтажни и ремонтни работи е достатъчен напр. велосипеден стенд без варио и промяна на захващащия механизъм.
Такива стендове обикновено се предлагат с компактни размери, удобни за превоз.
Ако обаче хобито ти са велосипедите и отделяш доста време в ремонт и центровка на байкове, то определено ще ти е от полза покупката на велосипеден стенд с вградено варио /с възможност за промяна на работната височина на колелото/ който да се отличава и с доста добра стабилност.
Към тази категория велосипедни стендове ти предлагаме продуктите на фирмата Park Tool.
Така напр. моделът PCS-10 на Park Tool е един от най–разпространените и предпочинатите вело стендове, който предлага доста възможности дори за фина настройка.
Известните"трикраки" модели вело стендове са доста лесни за транспорт, което ги прави предпочитани при вело състезания или пък за еднократни вело-излети.
Към тази група велосипеден стенд спада напр. моделът Pro Elite на фирмата Feedback Sports.
Освен монтажни велосипедни стендове за ремонт и центровка при нас ще намериш и различни видове Шини, както и най–различни други механизми за закрепване, окачване на байка към стена и др.
Пример за закрепващ елемент за колело към стената като този Cycloc Solo
Ние предлагаме и различни видове Изложбени вело стойки, с които може да предадеш професионален вид на магазинната си площ или да спестиш място при съхранението на велосипедите си.
В онлайн веломагазина на Хабайк ще намериш най–различни видове стойки и стендове – със захващане към седалното колче или такива със захващане към задното или предното колело.
В нашия асортимент ще откриеш също така и качествени велосипедни стенни конзоли за ремонт, необходими при оборудването на всеки един домашен вело–сервиз.

 
AJAX Loader Icon