Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Вело автобагжници/ Авто транспорт на велосипеди

Трегери и аксесоари за автотранспорт на колела: Теглич за товарно ремарке за колело, трегер за транспорт на велосипеди, покривало за пикап, Tailgate Pads и др.

Разбира се, че предлагаме и аксесоари за автотранспорт на колела, като напр. Tailgate Pads, трегери за транспорт на колело върху покрива на колата и др. Трегерите се различават, в зависимост от варианта, който ще бъде предпочитан и в зависимост от това каква възможност за транспорт дава автомобилът ти.

  • Обикновено безпроблемни са Транспортните велосипедни трегери за монтаж на покрива на колата (такива може да се закупят и за цена под 100 евро) – които са едно добро решение, когато автомобилът ти няма теглич.
  • В нашия онлайн магазин ще намериш и алтернативата им разбира се, а именно Велосипедни транспортни трегери пригодени за монтаж с теглич, с които могат да се транспортират до 3 колела в задната част на колата. Трегера се монтира към теглича, така, че е достатъчно стабилен и да не възпрепятства видимостта през задното стъкло. Моделите предлагат с вградената възможност за Подвижност в няколко посоки въпреки монтажа на трегера и товара с велосипеди, удобен достъп до багажника на автомобила. За подобни модели си заслужава да се инвестират към 500 евро.

Ние ти предлагаме практични и велотрегери за монтаж към автомобила на марката Minoura или Elite на изгодни цени. С тези трегери може да си транспортираш надежно и безпроблемно колелото, без значение къде – за семеен излет с колелото или за към байк парка.

Tailgate Pad за колела – какво е това?

Купи Tailgate Pad покривало за багажник на пикап на Fox, ION или Evoc

Tailgate Pads или известни като покривала Tailgate Cover са обозначението за Покривало за багажник на пикап, даващи възможност за транспорт на колела.
Предназначени към тях специални клеми, ремъци и други свържващи елементи ти позволяват да транспортираш в пикапа си и колела, които се фиксират над багажната задна клапа. Те не само са практична възможност за транспорт на колела, но и се отличават с топ дизайн и визия с логото на известни марки като Fox, ION или Race Face! пикапа оптично придобива нова визия с която показваш, че велоспорта е твоето любимо хоби. Много предпочитан и купуван е напр. Evoc Покривало на багажника за пикапи който предлага възможност на транспорт на 6 велесипеда. Отрий нашите аксесоари за автотранспорт на колела!

 
AJAX Loader Icon