Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Колела Dual-, Dirtbikes

Дуал- и дърт-байкове в онлайн магазина на Хайбак - Kona, DMR, Dartmoor и много други марки. Поръчай онлайн!

Купи велосипед тип спортен - Dirtbike (двоен или уличен велосипед) изгодно

Купете уличен велосипед/Dirtbike, напр. от Dartmoor, тук онлайн на HIBIKEТърсите ли кросов велосипед или двоен хардтейл? Тогава сте попаднали на правилното място в нашия онлайн магазин. Добре дошли в света на двойни, задни салта, 180's, 360's, tabletops и т.н. Вече можете да разберете, че това е за истинска спортна екипировка, за експерти, които на улицата и сцена със скокове в мръсотия, в паркове и на писти. Малките и маневрени кросове и двойни велосипеди на 24 или 26 инчови колела могат да се използват по различни начини, независимо дали

  • Dirtbike
  • Dualbike
  • Четири кръст (4X)
  • Слоупстайл или
  • Pump track

Какво може да предложи един Dirtbike?

Важно е велосипедът да е пъргав и в същото време стабилен, но и да не е твърде тежък. Срещат се почти изключително с алуминиеви или стоманени рамки; те обикновено могат да издържат дори неуспешни трикове и скокове без никакви повреди. Компактният дизайн не само предлага свобода на движение за трикове и движения, но също така прави двойните/мръсните велосипеди по-стабилни. В допълнение към обикновено стандартната стойка за дискови спирачки, някои от моделите имат и стойка за водач на веригата (ISCG). Благодарение на обхвата на регулиране, хоризонталните капаути също предлагат възможност за настройка на велосипеда с една скорост (т.е. без предавки). За каквато и употреба да търсите нов велосипед за дърт хардтейл, независимо дали за дърт джъмп, двоен велосипед, фуркрос или по-скоро слоупстайл и помп трак велосипед, ще намерите подходящия велосипед тук в магазина за всички видове Dirtbike.

Съвет: При нас ще намерите и версиите с окачване, които се наричат ​​слоупстайл велосипеди. Вие сте в категорията Freeride, тук можете да намерите Freerider- & Dirtbike-Fullys.

 
AJAX Loader Icon