Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

E -колела МТБ фули

Онлайн магазин за колела и Е-колела - Specialized, Trek, Orbea, Santa Cruz и много други марки - с онлайн покупка

Планински електрически велосипеди, МТБ Е–Байк: Кой тип колоездачи ги предпочитат?

Планински електрически велосипеди, Е–колела, тоест МТБ Е–Байк представляват една доста добра и сериозна алтернатива на нормалните маунтинбайкс, планински велосипеди. Към планински велосипед с електрическо захранване определено ще прибяга всеки, който желае да разшири радиуса на своите вело–обиколки, желае да използва напр. бленувани Enduro–трейлове или просто да може да се справи с темпото на групата приятели или вело партньора си. Качествения МТБ Е–Байк позволява на всеки колоездач да се справи с всички велосипедни предизвикателства на пресечената местност и планински терени. Най–добрите модели планински електрически велосипеди, Е–велосипеди, имат абсолютно идентична визия като “нормалните планински велосипеди“, но могат много повече от последните:
Например, според избраната отсечка, маршрут, е възможно контролът над мотора да бъде съобразен с изразходването на енергията, съхранена в батерията и то спрямо зададените от колоездача изисквания.
Ние предлагаме само качествени планински електрически велосипеди на реномираните марки като Haibike, Ghost, Bergamont, Trek и Lapierre сред подбраните ни модели МТБ Е–Байкс ще намерите гарантирано модели за всеки вкус:
ein Modell das beeindruckt ist das Specialized Turbo Levo eMTB

От 120 мм Cross Country E-Bikes, истински, професионални Enduro-машини, до 200 мм Downhill-E-Bike – едно богато разнообразие на планински Е–велосипеди!
За да бъдат олекотени максимално производителите на Електрически планински велосипеди започнаха масово да ги произвеждат с карбонова рамка – лека и комфортна.
Размерите капли, които са известни и се предлагат при обикновените маунтинбайкове са същите с които се произвеждат и електрическите планински колела: Ето защо безпроблемно в категорията на МТБ Е–Байковете ще намериш 26 цолови, 27,5 цолови и 29 цолови велосипеди.

E-MTB Hardtails, тоест електрически планински велосипеди с амортисьорна вилка, са предназначени за начинаещи, желаещи бърз велосипед и бързи вело успехи, особено на Offroad-терени. Те са идеални за излети и пътувания в планински региони, или изкачвания в алпите и алпийски терени. Така или иначе с един такъв планински електро байк изживяванията сред природата са уникални.
На който всичко това не му е достатъчно и желае повече, е посъветван да се заинтересува за електрически планински велосипед с пълно окачване E-MTB Fully който гарантира с предното и задното си окачване максимално удоволствие от спусканията: По надолнището амортисьорите ти позволяват да се наслаждаваш максимално на трейловете, а по нагорнището тези ти улесняват “живота“ значително. Доколко ще “се потиш“, си е твой личен избор, тъй като може по всяко време да си включиш вградения мотор.
Но да не се заблуждаваме – няма МТБ Е–Байк който да “върви от само себе си“, така че карането му си е също толкова спортно и тренировъчно както и на всеки останал друг велосипед.
За да заработи електрическия мотор, все пак трябва да ВЪРТИТЕ ПЕДАЛИТЕ!!!
Разбира се, че качеството на вградения електромотор се отразява и на цената на електрическия планински велосипед. Водещите сериозни марки велопроизводители, обещаващи дълъг живот на Е–Байка, залагат на безусловно качество, а именно на електромотори на фирмите Yamaha и Bosch. Или пък тези, които могат да си го позволят вграждат електромотори собствено производство, като например фирмата Specialized.
Цената на марков планински електрически велосипед е нормално да се движи в диапазона от 2000 евро и нагоре. Който може да си го позволи, безпроблемно може да инвестира и към 10.000 евро за Електрически планински велосипед от висок клас – В тази категория велосипеди качеството и лукса са определено екстравагантни.
Открий света на Електрическите планиски велосипеди и се убеди във възможностите които ти предлага този вид велосипед! 
AJAX Loader Icon