Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Раници

Bike backpacks: daypacks and hip bags for bike, MTB and E-MTB


Избери една категория от менюто "Велораници":

Вело раница, Раница за велосипедисти, Велосипедни раници с хидратиращи системи – изгодно, с онлайн покупка!

Преди да си купиш Вело раница естествено е да се запиташ първо: Какъв е полезния обем на раницата?
Решаващо тук е за какви цели ще ти трябва раницата, за еднодневни карания или за по–дълги вело обиколки и походи, където ще ти носиш повечебагаж и раницата трябва да е съответно с по–голям обем като например Alpencross Раниците.
С каква мултивместимост се отличава дадения модел раница, тоест колко отделения има, има ли например джоб за инструменти, странични джобове, отделение за допълнителен воден резервоар, мрежа за каска, място за карабина и др. Байк–дамите е логично да предпочитат по–малките Велосипедни раници, чиято форма и обем е съобразена с изискванията им.
При покупката на Вело раница несъмнено всеки един колоездач би предевил претенции към:

  • Формата на раницата (обем на раницата, с твърд или мек гръб),
  • Теглото на раницата (от какъв материал е шита),
  • Вида закопчаване на раницата (с цип или с капак),
  • С интегрирана хидратираща система или без такава,
  • Вентилацията на раницата (на никой не му е приятно да кара с изпотен гръб!),
  • Системата от ремъци и катарами, която предлага раницата (да може да си окачиш каска и др. е доста практично, но и стабилния кръстов колан е от значение, така раницата може да се фиксира здраво на гърба и няма да пречи при спускания).

Ако не се чувстваш удобно с Вело раницата на гърба си възможно е бързо да се изнервиш. Особено при по–големи и дълги вело походи, където ти трябва раница с по–голям обем ще трябва да се замислиш за надеждни регулиращ кръстов колан, онатомични презрамки за раменете както и гръден ремък. Катарамите с клик–закопчаване например предлагат перфектното закопчаване и индивидуално напасване на презрамките към раменете, без да притискат и дразнят.

Вело раница с интегрирана хидратираща система

Които спортува много често, тренира и постоянно е в движение, при каето се нуждае винаги от необходимото количество вода, той определено знае да цени предимствата на комбинираните раници предлагани с хидратиращща система. Такива са Вело раниците с интегриран воден резервоар. Раниците с хидратираща система имат отделно отделение, където се намира веодния резервоар, обемът на който обикновено е от 1 до 3 литра, в зависимост от обема и на раницата. Маркуч с устен накрайник, мундщук, те свързва през рамената с водния резервоар, което ти позволява да пиеш течности и по времена каране, без да е необходимо да слизаш от колелото си. Един от най–известните производители на такива хидратиращи системи е фирмата Camelbak.

В комплект с раницата или отделно: Резервоар за вода за вело раници

В нашия онлайн Веломагазин ще намериш Раници–комплекти, тоест Вело раница с интегрирана хидратираща система, както и най–различни модели Велосипедни раници, към които също може да се прикрепи допълнително хидратираща система, воден резервоар. В този случай изборът на Резервоар за вода е твой, може да си закупиш хидратиращата система като допълнение към Вело раницата.

Купи изгодно онлайн Вело раница с хидратираща система

Вело раниците са обект на постоянни тестове и контрол от страна на различни байк–списания, където се съпоставят няколко октуялни модела раници и се обръща внимание на техните предимства и недостатъци. Такъв вид професионално сравнение би могло да ти помогне при вземане решение за закупуване на Вело раница. Но от полза разбира се е и опитът на други байк–колеги и техните онлайн преценки. В нашия интернет Вело магазин предлагаме голямо разнообразие на Вело раници, няма как да не намериш търсения модел раница!

Може да ни се довериш:
Ние предлагаме само КАЧЕСТВО като например водещите марки Deuter, Vaude и Camelbak, готините модели на Evoc или пък практичните Daypacks на марките Brooks и Ortlieb.
Разгледай спокойно и поръчай удобно на изгодни цени и само с няколко клика: Ние доставяме директно до избрания отт еб адрес!
В нашата категория Раници и резервни части за тях ще намериш резервни части за вело раници, като например резервни маркучи, резервен устен накрайник (мундщук) или ремъци за каски и др.
Съвет: Един много важен аксесоар за твоята Вело раница, който не би трябвало да пропускаш, е Непромукаемото покривало (дъждобран). В случай, че такова покривало не се предлага към избраната от теб раница, трябва да си го закупиш отделно, но инвестицията определено си заслужава! Дъждобрани за раници се предлагат предимно в ноенови, искрящи цветове за да може да бъдеш забелязан навреме и при най–лошото време.

Препоръка: Куриерски чанти и други транспортни чанти както и покривала за тях ще намериш под категорията Чанти & Куфари.

 
AJAX Loader Icon