Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Други: Звънци, багажници, степенки ...

Звънец, стойка и огледало за велосипед

Звънец за велосипед

Търсите звънец за велосипед, с който да се забележите за околните, независимо дали в гората или града. Купете звънец за велосипед Knog OiИма по-тихи и по-силни звънци на велосипедите, а производителите предлагат все повече и повече идеи, когато става въпрос за дизайн. Добри примери тук са Procraft със забавната камбана - доста стилна и привличаща вниманието - или най-нашумената камбана от всички в момента, Knog Oi, Изработен от алуминий и в елегантен дизайн, който пасва перфектно на кормилото. Дори ако може да остави неприятно впечатление, звънецът на вашия велосипед гарантира, че ще бъдете забелязани рано от разхождащите се в гората и ще имате свободно пътуване. Звънецът трябва да е един от аксесоарите, особено на детските велосипеди. В допълнение, звънците за велосипеди са евтини за закупуване и могат да бъдат монтирани на кормилото мигновено.

Странична стойка, централна стойка и стойка с два крака

Класическата стойка е известна като странична стойка (известна също като централна стойка). Стойката на велосипеда е практично решение, когато сте в движение, където няма къде да паркирате колелото си. Независимо дали в магазина зад ъгъла, в парка или пред офиса. Такава стойка обаче е подходяща само за велосипеди, които са по-малко насочени към спортни цели. Стойки често се срещат на трекинг велосипеди или в града, но определено не са за планински велосипед!
Купете задна стойка или странична стойка за вашия велосипед, напр. Hebie StänerМоля, изберете стойката, която отговаря на велосипеда, тъй като типичната странична стойка не може да бъде монтирана във всички случаи. В някои случаи, ако няма достатъчно място в средната част на велосипеда или няма устройство за монтирането му, можете да използвате задна стойка.
Внимание: Ако често карате велосипеда си с голям товар (като странични чанти), страничната стойка може да не осигури достатъчна стабилност и велосипедът може да се преобърне (поради теглото). Моля, вземете предвид това, когато вземате решение. Това важи и ако пътувате с детско столче! Но имаме и оптимално решение за това, тъй като така наречените стойки за краката предлагат най-висока товароносимост и безопасност при паркиране на велосипеда за такива изисквания. Ние ви предлагаме селекция от стойки от Procraft, Specialized, Minoura, Hebie или добре познатия Pletscher, независимо дали искате да модернизирате стойката на е-велосипед или на градското колело.

  • В някои случаи огледалото за велосипед също осигурява допълнителна безопасност. Обикновено се монтират относително лесно на кормилото. Предлагаме ви модели на Blackburn и Busch & Müller.
  • Също в категорията аксесоари са опорни колела. Те може да са необходими за по-млади велосипедисти, които са начинаещи в колоезденето, ако балансът им не се установи веднага или ако младшият първо трябва да се запознае с новия велосипед. Опорни колела за преоборудване на детски велосипеди (напр. 20 инча) се предлагат евтино тук в нашия магазин.
 
AJAX Loader Icon