Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Бодита & спортни потници

От спортния потник т.н. Tank Top до комби велоекипа Tri Suit

Кой не обича да спортува със спортен потник без ръкави, когато през лятото е горещо и сезона е в разгара си? Тук ще намериш малък, но добре замислен избор на специални и екзотични видове велосипедни екипи като напр. Екипи за триатлон (Tri Suit), Велосипедни бодита, както и спортни потници потници Tank Top. Разбира се ще намериш както дамски, така и мъжки модели от споменатите екипи. От лежерния всекидневен потник до специалния спортен потник за тртиатлон – убеди се в качеството, което ти предлагаме на следните марки: ION, Craft, Zimtstern, Fox или Sugoi.

Спортен екип за триатлон & велосипедно боди

Купи изгодно спортен екип за триатлон, онлайн при ХАЙБАЙК

Велосипедното боди не е толкова разпространено и предпочитано сред колоездачите. Подобни Две в едно комбита се състоят от една част, тоест от клин и трико в едно, както нашето HIBIKE Racing Team комби. При триатлона този вид комбинирани велоекипи са доста предпочитани и купувани. Спортният екип за триатлон (Tri Suit) е произведен от иновативни материи, които са подбарни специално за триатлети, упражняващи няколко спортни дисциплини. За етапа от колоездене е предвидена вело–подложката в седалищната част на екипа, идеален за използване във вода заради бързо съхнещата материя, която се напасва тясно по тялото и по този начин се отличава с идеална аеродинамика. Марката Pearly Izumi предлага в този сегмент идеални спортни екипи за триатлон. Те предпазват от студ, намаляват водното съпротивление и подобравят личните рекорди на триатлета.

Потници за спорт и свободно време

През горещите месеци да тренираш с потник, тоест с горнище без ръкави е повече от логично и то не само в сферата на кооезденето. В тази категория ще намериш потници с кройка както за свобдното време, така и с такава за спортни цели Потници за свободното време, 
Tanktop и спортни потници, изгодно при HIBIKE Tank Top функционална тениска от специална дишаща материя за спортни цели. Спортни потници Tank-Tops са иделани за колоездене, йога, джогинг , тоест годни за различни видове спорт. Открий нашите предложения!

 
AJAX Loader Icon