Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Велокомпютри & Пулсомери

Многофункционални Велосипедни компютъри, пулсомери и др.:
Маркова спортна електроника с гарантирано качество

Искаш с точност да знаеш колко е била дълга вело обиколката ти или да сравниш актуалните данни от сърдечната си дейност с тези от последното ти спортно натоварване? Това би разбрал с някой от предлаганите от нас маркови Велосипедни компютри и пулсомери. Изборът на спортна електроника е голям поради което човек лесно може да загуби ориентация. За да се улесниш във взимането на решение, на какъв електронен уред точно да се спреш, трябва предварително поне да си наясно, с какви точно функции очакваш да разполага желания уред. От обикновения пулсомер, по–точно устройство за измерване на сърдечната дейност до многофункционалния велосипеден компютър – на пазара се предлагат невероятно много различни варианти, достъпни за всеки джоб, задоволяващи и най–претенциозните клиенти. Да не пренебрегваме обаче факта, че колкото по–сложно е едно устройство, тоест, с колкото повече функции е снабдено то, толкова по–бързо може да нервира собственика си, на който в един момент експлоатацията на устройството може да се окаже прекалено сложна. В такъв случай следва захвърляне на ечектронното устройство или неговата съвсем ограничена употреча, което разбира се не е било смисъла на покупката. За да намалиш риска от подобна грешна покупка трябва да се запознаеш с разликите съществуващи между различните електронни устройства. Ние предлагаме нашите електронни вело компютри и уреди разделени за улеснение в три групи:
(1)Велокомпютри – опростени модели за начинаещи, като напр. моделът Sigma 5.12, които разполагат с основните функции като спидомер, километраж, секундомер, тахо (годишен километраж) и часовник.
Този набор от функции често се оказват достатъчни за велосипедистите, които искат предимно да въртят педалите, а не да се занимават със сложна техника.
(2) По–претенциозните колоездачи могат да си изберат някои от висококачествените модели велокомпютри, предлагащи много функции. Като напр. моделът на Sigma ROX 6.0, който разполага освен с гореспоменатите стандартни фунции и с възможност за показване на средната и максималната скорост с която се кара, времето на пробега, оборотомер, както и ЕКГ за следене на сърдечния ритъм.
(3) Под тази трета категория ще намериш Hightech–Устройства, като напр. Велокомпютър с GPS функции: За ориентация: Най–добрият модел GPS базиран велокомпютър от тази категория е моделът Sigma Sport ROX 10.0. Този модел не оставя неизпълнени желания: Той е снабеден с всички стандартни функции, както и с връзка към персонален компютър за отчитане на данните, но и Routing-опция при използване на навигацията.
Моделът на Garmin може обаче още повече, ако разбира се приемем, че човек иска навигация с карта, такава, каквато я знаем от автомобилите. Моделите велокомпютри Garmin Edge 810 и Edge 1000 заемат първите места по отношение на добър картови материал и лесно боравене с устройството. Освен точни ЕКГ–стойности, измерване на сърдечната дейност, тези модели велокомпютри предлагат и точен оборотомер, алиметър, барометър както и всеобхватни възможности за оценка на данните от велопробега на домашния компютър с помощта на софтуера на Garmin. С подобна спортна електроника може да планираш и програмираш на домашния си компютър предварително бъдещата си вело отсечка, като се оставиш в последствие велокомпютъра да те навигира. Също с подобни устройства са възможни т.н. “Online-Trackings“, с помощта на които приятели и ли семейството ти могат да те намерят (стига предварително да си им дал разрешение за това).
На нашата интернет страница може да филтрираш избора си и да избереш между обикновени пулсомери, GPS-компютри както и части и принадлежности за тях. Благодарение на големия избор Маркова спортна електроника, която предлагаме, в частност специални велосипедни компютри, всеки един велосипедист, независимо от възможностите си, може да намери модел вело компютър, който да отговаря на личните му изисквания.

 
AJAX Loader Icon