Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Екшън камери

HD–екшън камери за лични виодеозаписи

Определени вълнуващи моменти от спортни състезания или велопробези напр. си заслужават да се документират на лента и да се съхранят за вечни времена.
Ако боравенето с видеотехниката и снимането на видеофилми ти създава удоволствие, то тогава определено ще се замислиш над покупката на пасваща HD–екшън камера.
С малко опит последващата обработка на виодеозаписите се отдава на всеки. Ето защо не е за чудене, че HD–екшън камери като моделът Go Pro HD Hero се срещат в експлоатация почти при всички видове спорт.
Те са малки (компактни), леки, непромукаеми, стабилни и произвеждат доста добър филмов материал.
Областите на приложение на този вид камери са доста различни, в зависимост от вида спорт:
един използва камерата за снимането на собствени видеоклипове, друг пък снима предварително в деня на тренировката си трасето, на което ще се състезава и то с цел оптимална подготовка преди “битката“, трети пък предпочита евентуално да използва малката камера просто за удоволствие и снимане по време на ваканцията, почивката си.

Преди да закупиш екшън камера трябва да си наясно каква камера точно търсиш, тоест. камера от кой клас ще ти трябва, Ако принадлежиш към групата от хора, които ще използват камерата предимно за снимане на тренировките, то тогава няма да е необходимо да се интересуваш от т.н. FPS (означава „Frames per Second“= снимки за секунда).
Ако имаш добър компютър и съответния софтуеър, с който може да изрязваш и да напасваш записи и филмов материал и да го модифицираш и като в забавен кадър (Slow Motion Pictures) то тогава със сигурност функцията “FPS“ на екшън камерата определено за теб ще от значение.
Към повечето екшън камери се предлагат голям брой допълнителни принадлежности, аксесоари и части. В зависимост от това, за какво точно ще бъде използвана екшън камерата си заслужава да се хвърли поглед и на предлаганите пасващи принадлежности. От водоустойчив корпус за записи под вода или пасваща стойка за монтаж в автомобил – и тук изборъте богат! В зависимост от модела и цената се предлагат и принадлежности като напр. отделно дистанционно или опция екшън камерата да се оправлява от смартофона, директно с пасващ App, което може да се окаже от полза, ако искаш сам да се снимаш, или да се снимаш заедно с всички останали от групата.

 
AJAX Loader Icon