Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Аксесоари за смартфон

Купи модерни принадлежности за смартфон за твоя байк

Днес е почти е невъзможно да си предстваим един добре оборудван байк без допълнителните принадлежности за смартфон, като напр. различните прикрепващи устройства, захващащи скоби и др. Този вид аксесоари и принадлежности се монтират както на шосейни бегачи така и на планински велосипеди. А и предложенията в тази продуктова категория са доста разнообразни и надхвърлят сортимента на общоизвестните защитни калъфи за смартфони.
Много на брой допълнителни устройства ти дават възможност да превърнеш личния си смартфон в качествен бордови компютър. Към тези принадлежности се броят защитния калъф („Bike Case“) както и захващащата, пасваща скоба за монтаж на смортфона към кормилото. Тук ще намериш и използваните от джогъри калъфи за смартфон с прикрепяща лента към ръката. Водонепромукаеми калъфи за смартфон придлага фирмата Topeak под названието „Drybag“. Освен защитни калъфи за смартфон ти предлагаме и такива за таблети на марките Blackburn и Topeak.
А за тези на които лекото тегло им е мания предлагаме специалните предпазващи карбонови калъфи за смартфон, разбира се като Lightweight–версия, пасващи на всички модели Apple iPhone или Samsung Galaxy.

Монтажни велостойки за смартфон

С различни велостойки и аксесоари може да направиш от смартфона си истински бордови компютър. Пасваща стойка-държач за смартфон с монтаж към кормилото, известни още като Cockpit държач е доста добро решение. В нашия онлайн байк магазин имаш един доста голям избор на монтажни стойки за смартфон към байка си: Хайбайк предлага монтажни велостойки за смартфон на следните водещи марки:

  • Topeak
  • SP Connect
  • Busch & Müller
  • NC17
  • Cinq или
  • Quad Lock

Стойка държач за смартфон за към велосипеда fürs Quad Lock

NC-17 Wahoo Fitness

В тази категроия определено NC-17 си направи име и то с предлаганите пасващи Wahoo IPhone-принадлежности. От гръдния сензорен колан, до сензора за измерване на скоростта та дори до сензора за измервнане на въртенето на педалите за минута – да, всички тези екстри вече са съвместими с твоя iPhone! Подобри си спортните възможности, работи над личния си фитнес като използваш телефона си като навигация, оборотомер и спидомер. С помощта на NC-17 твоят смартфон може да бъде првърнат в надежден тренировъчен компютър!

Скоби за закрепване на телефон към велосипед, защитни калъфи и др. за Apple iPhone 
или др. смартфони като напр. Samsung GalaxyОткрий тук нашите многобройни предложения за принадлежности за смартфон на марките NC-17, Topeak, Cinq, Minoura и много др.! Всичко, което ще ти позволи да модифицираш смартфона си оптимално за да го използваш като бордови компютър на любимия си велосипед.

 
AJAX Loader Icon