Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Смазки, принадлежности

Хайбайк предлага богато разнообразие на почистващи препарати и препарати за подръжка на велосипед: Масло за велосипедната верига, почистващ спрей, грес, монтажна паста, обезмаслител, смазка и др.


Като етаблиран на пазара байкспециалист Хайбайк предлага различни видове и марки почистващи препарати и препарати за подръжка на велосипед, от почистващия спрей до маслото за велосипедната верига.
В онлайн магазина на Хайбайк ще намериш и специални почистващи препарати за спортно облекло, предимствата на което всеки уважаващ себе си колоездач познава.
Ела и разгледай интернет страницата ни и открий разнообразието от марки и почистващи препарати както и различни видове масла и смазки предназначени за подръжката на велосипеда.
Съвет:
Използвай предварително за тази цел създадения от нас продуктов филтър в полето „Начин на използване“, така може да ограничиш и улесниш избора си.

Различни видове почистващи препарати за велосипед, обезмаслители, смазки и масла за домашен и професионален велосервиз

Най–важното в твоя домашен велосервиз разбира се трябва да е маслото за велосипедната верига , например едно, което да е годно за всички кломатични условия, сухо или мокро време, напр. на марката Finish Line.
Велосипедната верига трябва да се почиства постоянно и да се смазва с ново масло.
Съвет:
Най–добре е когато маслото има време да подейства върху материала на веригата, преди колелото да бъде използвано (например да се намаже веригата вечерта и да стои така до сутринта).
Преди старта на другия ден трябва да отстраниш остатъчното масло от веригата със суха кърпа.
Почистването и поддръжката на амортисьорните компоненти по колелото си също трябва да вземеш под внимание.

След едно доста кално спускане и ли излет разбира се ще трябва да почистиш цялото си колело.
С пасващия почистващ продукт (напр. на марката Muc-Off) може да измиеш и отстраниш и много засъхнала мръсотия без да надраскваш или повреждаш лака на велосипеда.

Готов ли си с измиването и почистването на велосипеда си, то тогава в процеса на сглобяване ще ти е необходимо да използваш подходящи смазки и масла.

Монтажната паста се използва напр. за карбонови рамки или карбонови колчета за седла.
Тази паста се предлага в удобни малки разфасовки, тъй като тя се използва в малки количества и по–рядко.
Дали ще е монтажна грес за пресовачни работи или смазка за смазване на лагери и други компоненти – при Хайбайк ще намериш всичко, което ти трябва за домашния или професионален велосервиз.
От специалните почистващи силиконови спрейове до спирачната течност, обезмаслители, смазки и др. / до почистващите препарати за замърсени от монтажа ръце – всички тези продукти ще намериш пре Хайбайк и то с гарантираното качество на брандове като:

  • Muc-Off,
  • Motorex,
  • Finish Line,
  • Pedro´s

Убеди се в разнообразието което предлагаме!

 
AJAX Loader Icon