Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Шапки

HIBIKE предлага – Шапки на най–различни култови Bike-марки

Шапки – безспорно всеки се нуждае поне веднъж в годината от някакъв вид шапка: каскет, плетена шапка, шапка с козирка, бейзболна шапка... Бейзболната шапка например е била замислена в началото да предпази играча от слънчево заслепяване и то с помощта на широката ѝ козирка. Днес този вид шапка с козирка е сред най–утвърдените бестселъри при продажбите на шапки. Дали ще предпочетеш модел шапка пасваща на твоята Hip-Hop-визия, или към скейтборда ти, или пък такава съпътстваща те при твоите джогинг обиколки – това е въпрос на вкус и лично предпочитание. Важното е, че шапката е аксесоар, без който ежедневието ни е немислимо. Ние ти предлагаме голям избор на шапки от всякакъв вид: Такива с готини бродерии, шрифт, лого на твоята любима Bike-марка.

Нашите предложения за шапки са добре подбрани и съобразени с новите модни тенденции: При нас ще намериш както актуални форми шапки, цветове, така и материи – за всеки по нещо.
Предпочиташ шапка, кепе, с мрежичка за вентилация или такава със специална закопчалка? Или пък шапка за под каската? А може би кърпа за глава или лента за глава? Много голяма част от шапките се предлагат със закопчаване на тила, с метална закопчалка, с кожен ремък, или др. А може би си търсиш по–спортен модел шапка? Тогава е вероятно да си любител на модела шапки Flexfit Cap. Този вид шапки обикновено се предлагат само с един размер „One-Size“, но имат пришит ластик, който позволява шапката да пасне на всеки. Другият модел шапки, които са доста разпространени са т.н. Fitted Caps. Тези в повечето случаи също не разполагат с отделна закопчалка, имат определена пасваща форма, калъп, което означава, че всеки трябва да си избере пасващия размер! Избрът е голям и за всеки стил има по нещо. Дамскки или мъжки шапки, едноцветни или шарени, тук ще намериш готини шапки на известни байк марки като Oakley, Fox, Race Face, Troy Lee Designs и много други!

 
AJAX Loader Icon