Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Детско ремарке за велосипед

Детско ремарке за велосипед/ Велоремарке

Искаш да купиш Детско ремарке за велосипед? Детски тандемен велосипед? Надежно Велоремарке?
Но марково, качествено, и комфортно – тоест най–доброто?

Какъв модел и коя марка вело ремарке ще се решат да купят родителите на детето/децата си зависи естествено от това за какво предимно ще бъде използвано ремаркето:
За градски походи и покупки или за по–дълги и уморителни вело–отсечки.
Предлагат се най-различни видове детски ремаркета за велосипеди – евтини, обикновени варианти, годни за по–лесни и равни терени, както и сравнително скъпи модели вело ремаркета с първокласни амортисьори.

Ние предлагаме детски ремаркета за прикачване към велосипед на висококачествената марка
Tout Terrain Singletrailer.
Всички родители, запалени по планинското колоездене и МТБ терените ще се зарадват на подобен качествен продукт.
С велосипедно ремарке, детско ремарке за велосипед от подобна класа безпроблемно може да взимате малчуганите с вас дори и на дълги велопоходи.
Благодарение на вградените висококачествени амортисьори детето седи удобно в ремаркето и е защитено от нежелани сътресения. При подобно професионално "окачване" на велосипедното ремерке не е нужно да се страхувате от неравности на пътната настилка, като дупки, неравни плочки и др. В зависимост от модела и набора функции, които предлага конкретното велосипедно ремарке е възможно да се возят в него деца от бебешка, най–ранна възраст, до възраст от 5-6 години.

Детски тандемен велосипед с монтажна щанга на марката Tout Terrain. Гарантирано качество от Хайбайк!Тандемния велосипед с монтажна щанга за прихващане към велосипеда на родителя – е придобивка, с която ще може да дадете на детето си възможността да седи на "собственото си колело" и да върти педалите и въпреки всичко управлението и посоката на каране да е под ваш контрол. За децата този вид "велосипеден транспорт" представлява невероятно забявление и е същевременно една прекрасна възможност да придружават родителите си и на по–дълги велопоходи.

Товарни ремаркета за велосипед/ ремарке–количка, туристически вело ремаркета

Ние предлагаме също и Товарни ремаркета, ремарке–количка, туристическо вело ремарке на марките

  • Topeak,
  • Surly
  • Tout Terrain
  • .

      Товарно вело–ремарке С този вид вело–ремаркета може да се транспортира лесно багаж с колелото. Те са годни например за удобно пренасяне на по–големи покупки от магазина до вкъщи. Към някои модели предлагаме и водонепромукаеми багажни вело–дисаги.

 
AJAX Loader Icon