Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Е–колела ТОВАРНИ

Товарни колела & карго-колела
Товарно колело & Карго колела

Електрически товарни колела & карго велосипеди с електрически мотор

Електрическите товарни колела намират все повече почитатели, които се убеждават, че с тях може да се транспортират все повече неща. Тази тенденция не очудва, Електрическите товарни колела са и предпочитана еко алтернатива за семейства или за тези на които им са необходими транспортни средства за тежки товари. Да закараш децата до детската градина, да напазариш да транспортираш стока, всичко това е възможно и с товарните колела с електрически мотор. С товарното колело няма да се чудиш къде в града да си намериш паркоместо пък и задръстванията тогава няма да са ти проблем. Децата например седят отпред и колоездача ги вижда, дъждовните покривала напр. също са практични и важни при избора на електрически товарни колела. Локални спедиции могат да използват товарните електрически колела за транспорт на пратките си, използвайки стабилните транспортни кутии. Различаваме между няколко варианта транспортни колела: Urban Arrow Family транспортно електрическо колело с електрически мотор на Bosch специално като онлайн предложение при Хайбайк

  • Товарни колела за семейства:
    За ежедневието с деца, вкл. и компонентите като допълнителни седалки и такива за бебета и деца
  • Товарни колела тип карго велосипеди:
    Този тип товарни електрически велосипеди са подходящи за фирми спедиции, които транспортират пакети, стока, които могат да си извършат транспорта и без големи тирове. При задръствания и тесни улици, товарните карго велосипеди са идеалното средство за транспорт на стока.


Нашият банус: ние ти доставяме твоя нов транспортен велосипед безплатно в рамките на 20км от Кронберг. На място може да получиш малко обучение от нашите консултанти за използването на Електрическите товарни велоипеди.

и

Запиши се за консултация на тема Закупуване на товарен електрически велосипед

Тук може да си резервираш час в нашия магазин за консултантски услуги


 
AJAX Loader Icon