Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Cleats & части за MTB педали

Пинове за педали, парчета, закопчалки и резервни части за МТБ–педали: Изгодно с онлайн поръчка!

Със сигурност най–търсени понятия от тази категория са Пинове за педали, парчета, закопчалки (Cleats) и оси. Тук ще намериш и много други малки, резервни части и принадлежности за МТБ–педали. Разбира се, че ще трябва сам да направиш избора си при покупката на споменатите вече MTB-Cleats, които са задължително допълнение към велосипедните МТБ–педали. Те се предлагат от най–различни производители и то в най–различни варианти, пасващи към съответния модел педал.

При покупката на най–търсените резервни части за платформени педали, а именно пиновете, също трябва предварително да знаеш какви Пинове за какъв модел педал ще ти трябват. Тези малки шипове се монтират, завинтват се към педала, което позволява на колоездача много по–голяма сигурност и сцепление към педала. При избора на Пинове за педали трябва да се вземат под внимание някои основни параметри като напр.:
  • материала от който са изработени (напр. стомана, алуминиѝ),
  • големината на резбата (в мм),
  • дължината на резбата им (също в мм),
  • дължината на самия пин 9.5мм (тук се измерва пина + главата му)
Пиновете за педали се предлагат в най–различни цветове и разфосовки, в опаковки от 10 бр. до опаковки с 40 бр. Материалът, от който са изработени пиновете може да се окаже от значение за доста колоездачи, които дори и при пиновете гледат да спестят от теглото на байка си Така напр. стоманените пинове са средно по–тежки от алуминиевите с около 30–40 гр.
С избора си на цветни пинове за педали може да придадеш лична нота на оформлението на байка си. С помощта на специална ленти “Griptape“, което се залепват върху пиновете може да си променяш по всяко време оптиката на педалите, а с комплекти от сорта на „Pimp my Pedal“ може да придадеш много и различни цветни акценти на педалите си.
В тази категория ще намериш и рефлектори (светлоотразители) за плоски, платформени педали, подобряващи нужната ти видимост като участник в пътното движение. Каишки, куки, кошчета – тук ще намериш и такива части, които се търсят по–скоро от любителите на туристическото колоездене.
За да си сигурен, че педалите са в изправност е добре на определени периоди от време да им отделиш внимание и да провериш доколко са изправни. За тази цел може да си закупиш съотвентите комплекти за ремонт на педали или лагерни комплекти.
Освен изгодни дребни частти за МТБ–педал тук ще намериш и висококачествени компоненти, като напр. резервни оси, които за любителите на лекото тегло могат да имат и стойност на над 100 Евро.
 
AJAX Loader Icon