Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
Voucher for bike parts 🔥 15% off on top >
Huge BIKE SALE 🚲 up to 55% OFF >

Защитни калъфи & -чанти (за GPS–устройства, камери, каски)

Защитни калъфи и капаци за мобилни телефони, чанти за каски, чанти за фотоапарати и други

Предлагаме ви добри и безопасни защитни калъфи за електронно оборудване, като мобилни телефони, камери или GPS устройства. Както и транспортни и защитни калъфи за вашите велосипедни обувки или чанти за каска. Доброто оборудване обикновено е скъпо, което е достатъчна причина да го защитите добре, нали?

Питате ли се също: наистина ли имате нужда от каска или чанта за обувки?

Насреща въпрос: Пътувате ли много с велосипеда си и всичките му аксесоари за маратони, състезания или почивки с велосипед? Искате ли да транспортирате велосипедни обувки и каска безопасно и спретнато? Тогава определено си заслужава малката инвестиция! Чантите за каски или обувки улесняват транспортирането, а скъпите състезателни обувки или каска (които между другото никога не трябва да се излагат на външни въздействия) се съхраняват на защитено място и не летят през колата.< br > Купете защитни калъфи онлайн от HIBIKE, напр. чанта за камера EVOC Марките Evoc, Vaude и Ortlieb, например, предлагат страхотни чанти за снимки и защитни калъфи за мобилни телефони за в движение. Някои от тях могат да се закачат удобно и за колана или презрамката на раницата. Това има и положителния страничен ефект, че мобилният телефон или камерата ви винаги са лесно достъпни на презрамката ви и не е нужно да сваляте раницата си, за да стигнете до мобилния си телефон.

Предлагаме ви голям избор от защитни и транспортни покривала за споменатата техника и достъпни цени. От малки калъфи за мобилен телефон до множество чанти за снимки (например от Ortlieb), до по-голямата транспортна чанта за маратонки! Открийте нашите предложения от Ortlieb, Vaude, Profile, Blackburn или Topeak!

 
AJAX Loader Icon