Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

MTB Fully frame

Да си сглобиш индивидуално колело с фули рама

Основната част на велосипеда естествено е неговата рама. Рамата е добре да е качествена и стабилна, при едно фули (колело с пълно окачване) - без значение от размера на каплите - допълнителен комфорт може да се постигне с подбора на специален заден амортисьор. МТБ рамата, в зависимост също така и от геометрията на байка определя значително отскока на амортисьора, от който в края на краищата зависи комфорта на каране на фулито.
Тук ще намериш пасващи рами за сглобяване на колела с пълно окачване. 26 цола МТБ фулита впечатляват с подвижността си и в това отношение са много по-манврени от 29-цоловите. Въпрки това днес се прокрадва тенденцията, че 26 цоловите фулита излизат от мода. Междинният размер 27,5 цола или 29 цоловите колела започват да се предпочитат все повече. По-малките на ръст колоездачи познават добре предимствата на 26 цоловите рами и предпочитат МТБ фулитата с този размер.
Искаш да си сглобиш твоя байк-мечта сам? Тогава разгледай нашите предложения тук за пасващи рами подходящи за един байк с пълно окачване.

 
AJAX Loader Icon