Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

MTB hardtail frames

Сглоби си индивидуален байк твърдак по лични предпочитания

Стабилната и висококачствена рама е основната част на всяко колело. МТБ рами трябва да гарантират един сполучлив баланс между, твърдост и стабилност.
Като хардтейл (твърдак) се обозначават колелата, на които задницата им е без окачване, без амортисьор. Ако се решиш да си купиш МТБ твърдак тогава трябва да си поставиш въпроса, от какъв материал ще е рамата. Водещи производители като напр. Specialized, Trek, Orbeas и др.се ограничават при изборана на материала си най-вече до карбон и алуминий.
Класическите алуминиеви рами са много леки и на труден терен предагат достатъчно комфорт.
Хардтейл рами от карбон са още по-леки и от алуминиеви рами, са доста стабилни и са перфектни за за състезателен твърдак.
При нас ще намериш разбира се и рами от стомана и титан.
Техният дизайн много често е елегантен и опростен и доста практичен, отличават се по това от масата други вело рами. Стоманените рами са например доаста издържливи и предлагат доста добър комфорт на каране.
Рамите от титан са доста скъпи, да, но за това пък при тях предимствата на рамите от карбон, стомана и тези на алуминиевите рами са добре съчетани:
Титановите рами са свръх леки, издържливи с дълъг живот и досат комфортни.
Доста голямо разнообразие на велосипедни рами предлагаме и за дами колоездачки. МТБ рамите например за дами са напаснати по спецификата на женската геометрия и отговарят на техните изисквания перфектно.
Сглоби си твоя индивидуален байк самостоятелно, изцяло съобразявайси се само с твоите предпочетания и желания.

 
AJAX Loader Icon