Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Предни главини за МТБ

Главини на предните колела за използване на спирачки с джанти на MTB или трекинг велосипеди

Главината на предното колело е визуално много различна от главината на задното колело, тъй като в главината на предното колело липсва тялото на свободното движение, което побира зъбното колело отстрани на главината.
Главините са отговорни за свързването на рамката на велосипеда и колелата, колелата да го поставят правилно. Главината е сърцето на колелото; в нея са спиците и по този начин свързва главината и джантата.
Всички изброени тук главини са подходящи за използване на предното колело, а именно тези със спирачки на колелата (спирачки с джанти), така че не за използване с дискови спирачки. Тук можете да намерите стандарти като 9x100, 15x100, 20x110 и сравнително новия 15x100. Главините, маркирани с QR, са за използване на „бързо освобождаване“, т.е. малък диаметър на ос от 5 мм. Тези, които вече не разчитат на бързо освобождаване, но работят с проходна ос, сега имат стандартни диаметри на осите от 9 мм, 15 мм или дори 20 мм и ширина на главината от напр. 100 мм или 110 мм.

Спирачка на джантата на главината на предното колело, напр. главина на предното колело Shimano XTR Най-късно когато предното колело вече не работи добре или показва луфт, е време за поддръжка на главината. Ако е необходимо, трябва да се сменят лагерите или да се смени цялата главина на предното колело. Предлагаме ви главини от Shimano, DT Swiss, Hope или елегантни главини Tune предни колела и много други на достъпни цени и в голямо разнообразие от цветови варианти b>, в края на краищата цветната главина може също да осигури цветни акценти върху колелото.

 
AJAX Loader Icon