Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Болтове за плочи & курбели

Болтове за манивела и болтове за верижните колела

Болтовете на веригата може да са малки, но изборът е голям! Купете цветни болтове за верижни зъбци от HIBIKEТрудно е да се повярва, че има такава селекция. Но има разлики. Например, много къси винтове за верижни зъбци за едноскоростни велосипеди и освен дълги или къси, те се предлагат в голям, цветен избор! Цветно анодизиран, независимо дали е розов, златен, тюркоазен, син, лилав или червен... Искате ли да приложите специална цветова концепция на велосипеда? Малките винтове могат да се използват за създаване на красиви цветни акценти.
Някои се предлагат като комплект винтове, с включени винтове и гайки в съответната бройка, други се предлагат поотделно или напр. в единици от 5. Независимо дали от Shimano, Campagnolo, Tune, Carbocage, e.thirteen, NC-17 или Truvativ, ще намерите всичко, което търсите в нашата селекция.

Как да разхлабите болтовете на верижните колела?

Те могат да хапят силно, малките зверове. Но ако използвате гаечен ключ за верижни зъбци, разхлабването на винтовете всъщност трябва да работи добре. Предотвратява завъртането на винта и осигурява противоположна опора. В нашата селекция ще намерите например гаечен ключ за верижен болт от Park Tool.

Какво представлява заключването с винтове?

Някои винтове осигуряват заключване на винтове по подразбиране, в противен случай трябва да помислите за агент за заключване на винтове като допълнение. Мненията тук често се различават. По принцип можем да кажем, че една или две капки винтове за заключване на резбата няма да навредят. Нанесете малко монтажна грес навсякъде другаде.
Моля, имайте предвид също, че SRAM представи M8.5 от известно време, а Shimano представи M7 с новия XTR! В противен случай по-голямата част е покрита с M8. Бележка за всички „конвертори“: Ако преобразувате от 3-кратно в 2-кратно отпред (т.е. искате да оставите голямото острие отпред), обикновено се нуждаете от винтове с дължина 5 mm вместо 8 mm. По-добре е да използвате по-дълги винтове на малкото острие.

И спешен съвет за цялата полиция на стила: Ако вашите нови винтове на верижните зъбни колела имат етикет, уверете се, че всички те са подравнени по един и същи начин, ... в противен случай ще има визуална дедукция в клас B :-) < /i >.

В допълнение към винтовете за верижните колела, тук ще намерите и винтове за манивела / винтове за закрепване на манивелата. Например от Shimano или FSA. Открийте нашия избор на достъпни цени!

 
AJAX Loader Icon