Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Комлекти велосипедни фарове

Комплект велосипедни фарове (преден и заден фар) с онлайн покупка


Ако си търсиш пълно светлинно оборудване за твоя велосипед то тогава си избери един комплект велосипедни фарове, вкл. преден и заден фар. С избора на подобен комплект вело светлини няма да ти се налага да си търсиш сам по отделно преден и заден фар. Другото предимство на комплекта фарове е, че в много от случаите купини в комплект тези са по изгодни. Предните фарове обикновено се продават с монтажен материал за закрепване към кормилото. При стоповете, или задните светлини, обикновено се предлага и една съвместима гумена скоба, за да може да бъде монтиран задния фар на колчето за седалката.

Разични Комплекти вело фарове: фарове с акумулаторно зареждане, с LED диоди и др.

Само ако си оборудвал велосипеда си с предни и задни светлини, само тогава може да си сигурен, че мощните и светли LED диоди ще ти осигурят нужната безопасност на пътя! Днес съвремените модели велосипедни фарове работят с акумулаторно зареждане и са значително леки и лесни за монтаж. Те пасват във всяка раница като заемат само малко място.
В нашия онлайн магазин за Велосипедни фарове ще намериш Комплекти вело фарове на най–известните марки като Sigma, Cat Eye или Busch & Müller, изгодно и с гарантирано качество.

 
AJAX Loader Icon