Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Раници & Комплект раница с хидратираща система (воден резервоар)

Раница с хидратираща система

При покупката на раница с хидратираща система дизайнът НЕ трябва да е единственият критерий, който да те предлазположи да купиш раницата. Първо трябва да се съобразиш с това, за какво всъщност ще бъде ползвана раницата.

Важни критерий за избора на велосипедна раница с хидратираща система

Една напр. малка, лека раница с обем от най–много 1,5 литра на водния резервоар може да се окаже правилният ти съпътсвеник в много на брой малки велопоходи, но едва ли този вид раница ще ти върши работа ако си решил да правиш дълги велопоходи в планината.
Някои модели велосипедни раници предлагат допълнителен обем с помоща на цип.
Важно да се вземе под внимание е също така броя и вида на вътрешните джобове на раницата, както и на външните такива, където може да се побере малка мини помпа, картови материал, дъждобранно покривало, карабина или възможност за закрепяне на каската и т.н.
Така че размерът, обемът на велосипедната раница с хидратираща система трябва да е твоят първи критерий, по който ще я избираш.
Другият важен критерий е колко "вода" може да побере хидратиращата система на избраната раница.
Различните модели раници с хидратиращи системи предлагат и различни по големина водни резервоари. Именно благодарение на водния резервоар може да си позволиш и по време на каране на колелото, да пиеш вода.
Наустникът, маркуча и водният резервоар – мехурът, могат да бъдат почистени или сменени при необходимост.
За по–дълги и продължителни велопоходи трябва да се избере добре пасваща раница с добра вентилационна система на гърба и ремъци, които са удобни.
Една добре подбрана велосипедна раница с хидратираща система НЕ трябва да обива на гърба и да води до протривания.
Открий в специалния онлайн магазин на Хайбайк богатия избор на велосипедни раници с интигрирана хидратираща система, както и чантички към колана с място за ведния резервоар!

Хайбайк предлага различни марки на висококачествени раници с хидратираща система

Марките раници с хидратираща система, с воден резервоар, които при нас може да закупите са следните:
Camelbak, Shimano, FOX, Osprey, EVOC, Deuter, Leatt, Endura, Ergon, Amplifi.
За много от тези модели раници в нашия онлайн магазин ще намерите и резервни части.
Хайбайк предлага на любителите на велоспорта доказано качество, подбрани продукти, с което цели да гарантира на клиента комфорт и дълъг живот на продуктите.

 
AJAX Loader Icon