Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Защитно фолио & Защитно покритие

Защитни фолиа за велосипеди

За да се гарантира, че велосипедът ще запази красотата си, индустрията за велосипеди е измислила много идеи като например защитни фолиа за велосипеди.
Преди всичко красивото боядисване на рамката на велосипед изисква известна степен на защита. Има защитни фолиа, които са пригодени за тази цел и обикновено са прозрачни.
Тези фолиа са известни още като „слонска кожа“ (вероятно от колата), говорим за самозалепващи се защитни фолиа за рамки, направени от PVC, известни също като Frame Saver или Bike Shield (където BikeShield, подобно на носната кърпичка Tempo, е съименник тук).
Залепващите фолиа се предлагат като комплект за всички необходими защитни точки на велосипеда или само за определени компоненти, например защитно фолио за долната тръба или защитни фолиа за манивелата.
С слоновото фолио вие предпазвате уязвимите зони на вашата рамка от камъчета или триене, които могат да оставят грозни следи върху боята, например поради удряне на верига на велосипед в подпората или триене на боудън кабели.
За последния случай има и много практични тубуси.
Това е името, дадено на малките защитни гуми, които предпазват боята на рамката на велосипеда, където се получава триене между кабелите и рамката. Те просто се затягат или натискат върху външната обвивка на кабела на спирачката или предавката.
Това често може да предотврати досадното тракане от люлеещите се влакове.
За да направите защитния пакет перфектен, тук ще намерите и защитни капаци, от покривалото на седлото (защитно покритие за седлото) до пълното покривало за велосипед (пълно защитно покритие, известно още като гараж за велосипеди), практично за консервиране на велосипеда в мазето през зимата или за транспортиране, за да защитите велосипеда. Калници за верижни колела, неопренови защитни капаци за амортисьори и др.
Открийте различните опции за защита за вашия велосипед, независимо дали за залепване, велкро или покриване.

 
AJAX Loader Icon