Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Шини за шосейни велосипеди

28 цолови шини: Шина за шосеен велосипед

Велосипедната шина е неоспоримо базата, основата на велосипеда ти.
Естествено монтираният самостоятелно шосеен велосипед, който не е "купешки" е по-интересен и индивидуално напаснат към изискванията на велосипедиста, което при шосейното колоездене естествено е черешката на тортата.

Дали ще си оборудваш твоя велосипед с тубуларни гуми със супер стабилна Chris King-главина или ще искаш ръчно да ти се монтират комплект капли за велосипед кросер, който е лесен за поддръжка и е доста стабиленq е без значение.
За подобни проекти предлагаме на своите клиенти пасващи 28 цолови велосипедни шини.
Съществуват много различни изисквания към монтажа на една велосипедна шина. Важни обаче предимно са това, за какъв тип колоездене става въпрос и при какви условия ти лично възнамеряваш да използваш колелото си.
Това определя от части и избора на велосипедна шина. Няколко примера:

  • Ако си избрал да караш Gravel велосипед, се нуждае от стабилен материал, в този случай е за препоръчване да се предпочетат чифт капли, които да са сглобени на ръка от отделни шини.
  • Избрал си си особено аеродинамичен велосипед, за Race надбягвания?
  • Твоя велосипед има дискови спирачки или се нуждаеш от материал, с който безпроблемно да прекосиш Алпите, или пък искаш да си сигурен, че с твоите шини и в най-забутаните кътчета на Европа ще може да се снабдиш с пасващи спици?
  • Безкамерните велосипедни гуми те заинтересуват? Разбира се, при нас ще намериш ш пасващи шини за безкамерни велосипедни гуми.

… Из нашите предложения за шини за шосейни велосипеди ще намериш определено пасващата към твоите изисквание шина на марките DT Swiss, Easton, Zipp, Alex Rims или пък безкамерни такива! Ние предлагаме изгодни цени и доставка почти до всяка една страна. Намери тук твоята нова 28" шина за шосеен велосипед!

Шосейни шини с монтирани на ръка спици - Ние от Хайбайк ще ти сглобим каплите за твоя шосеен велосипед спрямо личните ти предпочитания

Ние от Хайбайк ще ти сглобим комплекта капли за шосейния ти велосипед! Професионално, надежно, качествено!
Ръчно сглобени капли за шосейни велосипеди например с джанти, шини на марката Alex Rims, 
при Хайбайк Не, Хайбайк не само продава, ние монтираме над вече 20 години ръчно, индивидуално конфигурирани велосипедни капли за всички разноводности на велосипедния спорт и технически сме винаги "на ниво". Хайбайк предлага Шини за шосейни велосипеди за всеки портфейл и всякакви изисквания.
Нашият ХайБайк специалист Райнер предлага своя фаворит:

Един класически комплект ръчно монтирани капли за шосеен велосипед с 32 дупки за спици, монтирани на солидна алуминиева шина, джанта.
Почти вечна комбинация, гарантиран дълъг живот и отлично поведение на шосето. Ако искаш да ни пратиш запитване, свържи се с нас чрез Формата ни за връзка или по телефона.

 
AJAX Loader Icon