Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Транспортен куфар за велосипед

Транспортна чанта за велосипед, -куфар и протекторни калъфи за велосипеди

Ние предлагаме голям избор на Транспортни чанта за велосипед, -куфар и протекторни калъфи за велосипеди, които ще улеснят транспорта на колелото ти или неговото правилно складиране. Транспортните чанти за цели велосипеди се предлагат в два варианта Меки транспортни чанти или транспортни куфари за велосипеди с твърд копрус (Hardcase). Купи изгодно велосипеден транспортен куфар при HIBIKE напр. на марката B & WИзборът и решението са изцяло твои, дали ще предпочетеш мека транспортна чанта или по-добре предпазващата такава с твърд корпус.

Ако търсиш и си се спрял на мека транспортна чантта или куфар, може би ще бъдеш впечатлен от модела на VAUDE Big Bike-чанта или пък много предпочитаната EVOC Bike Travelbag.
Транспортни чанта за велосипед ли по-скоро куфар с твърд корпус ще намериш на известната за куфари марка Elite или на предпочитаната сред байк феновете марка B & W, напр. куфар с трапецовидна форма Bike Box.

Този вид транспортен куфар за велосипеди е по-добрия вариант, особено ако летиш често и транспортираш велосипеда си в куфар и не желаеш при транспорта в самолета байка ти да се повреди неприятно. Но, безспорно меките транспортни чанти също са достатъчно качествени, което е доказано в доста тестове. Те напр. са по-удобни за транспорт на велосипед в кола, тъй като заемат по-малко място. В зависимост от модела всеки един транспортен куфар за велосипед предлага различни екстри като напр. дръжки, джобове скоби за закрепване и монтаж, за да се осигури оптимално безопасен транспорт на велосипеда.

Защитно платнище за транспорт на велосипед, протекторно покривало за велосипед или транспортна чанта за велосипед

Тук, в тази категория артикули ще намериш и качествения EVOC Tailgate Pad, това е едно защитно платнище от ветроустойчив и непромукаем плат, пасващо към задната част на пикап, с което могат да се покриват наведнъж към 6 велосипеда.

Или пък може да ти е достатъчено само едно протекторно покривало (наричано също Travelcover)? Този вид покровало или калъф е особенно практично при транспорт на велосипед в кола, тъй като предпазва колелото от драскотини, но и други предмети в колата от зацапване напр. с маслото на веригата

Друга възможност да опаковаш надежно замърсения си велосипед напр. след карането в байк парка е да го прибереш „в торбата“, – напр. такава транспортна чанта, като модела ION Universal Bike Bag -
тя е подобна на тези големи, сини торби, продавани в един от известните мебелни магазини, само че с много по-големи размери:-).
Посити ни на нашата интернет страница, разгледай нашите предложения за Транспортна чанта за велосипед, -куфар и протекторни калъфи за велосипеди и си осигури най-оптималната защита на велосипеда.
Нашите предложения за транспортни велосипедни платнища напр. започват от 50 евро и се простират до предложения за транспортни вело куфари за 500 евро.

 
AJAX Loader Icon