Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Транспортна чанта за капли

Транспортна чанта за Велосипедни капли: Оптимална защита при превоз и складиране на велосипедна предна и задна капла

Транспорта или складирането на Велосипедните капли изискват внимание, както сигурна и добре предпазваща опаковка. Днес пазарът предлага много на брой практични чанти за вело капли (англ. Wheel Bag). Въпрос на вкус е дали ще избереш вело чанта за капли с добре виждащо се лого, надпис, или семпла, с един цвят. При нас ще намериш транспортни чанти за капли на марките Mavic, DT Swiss, EVOC, B & W, Fulcrum или Campagnolo с предпочитащи и култови десени.
Предлагат се и транспортни чанти за капли само за една вело капла или също такива с няколко джоба, за транспорт на две или три капли. Някои модели предлагат и допълнителни раздели и ли джобове за автомати и др. Благодарение на транспортни здрави колани или дръжки транспортът на такива обемисти чанти се улеснява значимо.

Различни модели транспортни чанти за капли

Повечето модели транспортни чанти за капли са изработени от здрава найлонова тъкан или друга здрава такава, които предпазват каплите и чрез допълнителни пъдплънки пришите отвътре към междинните или външните стени на транспортната чанта. Много модели чанти за транспорт на вело капли предлагат и подсилени, здрави материали за предпазване на осите на каплите. Ако искаш да прибереш цялата капла с гумата на нея, ще трябва да обърнеш внимание пре покупка на такава чанта на нейния диаметър. Не всички транспортни чанти са достатъчно големи за да приберат напр. една капла от 29“ цола с дебели гуми. По принцип е за препоръчване от вътре транспортните чанти за капли да са изработени от лесно измиващ се материал, в предвид, че може да се наложи да бъдат транспортирани замърсени :-).
Купи транспортна чанта за капли при HIBIKE напр. на марката EVOC

Цената на транспортната чанта за вело капла

Нека да обърнем внимание и на цената на транспортната чанта за вело капла: Съвсем възможно е да намериш за изгодните 20 евро качествено добра транспортна чанта за предна или задна капла. Модели с повече екстри като напр. джобове и дръжки могат да стигнат и цена от 100 евро.

 
AJAX Loader Icon